Yeni zorbalık başladı.

🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
Bakın görüyorsunuz, Ben zobalamıyorum millet kendini zorla Zorbalatıyor.. ;) ilginç

Yahu Arkadaşım benimle niye uğraşıyorsun? seni kırmak istemiyorum ama benim level sana biraz fazla gelir. bir üste Bombacı Mülayim arkadaşımızın yazdığı yazıyı oku ona biraz sar da bizim de kültürümüz artsın!

Keşke ne dediği belli olmayan insanların söylediklerini eleştiriyorsan, sekreterine tecavüz eden CHP ilçe başkanının skandalından bir sonraki hafta Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Cumhuriyet Halk Partisine laf etseydin hahaha. Sanırım bu kapak seni bayağı bir idare eder kolay gelsin...

Bak CHP sayesinde seni senin damarından vurdum. Hadi kadın hakkını savun Panter Necla hahaha...
Ağam senle uğraşmıyorum haddime değil. Yav ne dinledin anlat diyorum sen kem küm edip konuyu CHP'ye geririyorsun. Gerçi Venezuella konusunda dahi reisiyin ağzından duyduğun sadece CHP.

Yegane zorbalığım uzun tırnaktır. Tabii, direkt zorbalarım, daha böyle ilk merhabada direkt o tırnaklar ne kazı işlerinde mi çalışıyorsun derim. Çevremdeki tüm kadınlar tırnaklarını kısaltırlar, hiç sevmem, nefret ederim, ıy pis pis.

Tırnak, parmak, el, güzel olmalı ve temiz.

Geri