Yeni yönetimin duruşunu ve bakış açısını nasıl buluyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 1026 gün önce görüldü

Yeni yönetimin duruşunu ve bakış açısını nasıl buluyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Sen iyice çocukluğuma indin yalnız. O bahsettigin foruma 13 yaşında üye olmuştum... Buradan sadece sen Serap vardınız. Bi de Asel, CSKN,rt falan. Hayatımın her köşesi böyle ayıptır söylemesi. Sınıf whatsapp grubundan işe, işten apartman yöneticiliğine kadar hep bi adminlik durumlari... Forumlarda en sevdiğim yani rapor odası durumu ve her şeyi kaçırsan da bi şekilde öğrenebiliyor olma durumu... Tabi bu ergenken şarkı sözü konuları actigim,heyecanla konu kilit yazıp çöp kutusuna konu taşıdığım zamanların üstünü örtmüyor.
Ahah, ben sadece o dönemden demiyorum ya, o dönemden başlayarak forumbahane, forumsal, ircforumlari ve şimdikinde (yani forumun hemen hemen her safhasında) yönetimdeydin. Dikkatimi çekti sadece. Bunu belirttim : d

forum hala kağnı gibi
Yok internetini kontrol et, yok fişi sok çıkart....

bırakın abicim şu rankı mankı, grup üyeliğini zartı zurtu. Boş işler bunlar.
Üyeler daha adam gibi foruma giremiyor.
Yani şunu anlayamıyorum bi türlü. Abi hangi forumda bi yönetim filan değişirse hemen bi rank değiştirme işleri filan... Abicim siz belediye fen işleri müdürü müsünüz de onlar gibi her seçim sonrası/öncesi kaldırımları söküp yeni kaldırım yapıyorsunuz?

Ahhh ibram ahhh. biz ettik sen etme.

Gel vefasız, gel vicdansız
Çağırmazdım acil olmasa.......

editto: bi mesaj atacaksın mesela, cevap ver butonuyla resmen ilişkiye girmen gerekiyor. 152397845 kere basınca tepki veriyor. Buton bile bozuk

Ilgileniyorlar, gerçekten.
Arka planda olduğu için görmüyorsunuz normal.
Para yatırdığı bi yerin böyle ciddi bi sorunuyla niye ilgilenmesinler?
Duyarsizlarmis gibi dusunulmesin,haksizlik olur.
Biraz sabır tşkler

free olsunlar kafi benim icin geri kalan herseyin cani cehenneme

• Beğenmedim
Tepkiler: 0
Ismarlama ban açtıkları için benim gözümde hiçbir zaman iyi yöneticiler olmayacaklar.
Onun dışında çoğunu eski forumdan uzaktan uzağa tanıyorum. Başarılar diliyorum arkadaşlara.
Basagin bani acilmamis harbi .s

Kaça satıldık ? Forum para kazandırıyor mu? Bize de kâr payı verecekler mi? O kadar yazıyoruz

• Kahkaha
Kaça satıldık ? Forum para kazandırıyor mu? Bize de kâr payı verecekler mi? O kadar yazıyoruz

Genelde, hatta hiçbir zaman (yakın/real çevreler dışında) satın alma fiyatı belirtilmez. Forumda Google reklamları varsa kazanç sağlanabilir -o da çok hit alan bir forum sitesi ise- ; en azından domain/hosting mâliyetlerine destek olur. Bize kâr payı yok, sus payı var :)

sadelik için üye renk ve ranklarını kaldırıp 92 tane admin kademesi eklemelerini gereksiz buluyorum. yok supervisor, yok chief, yok admin…

Abi işi gücü bırakmışlar kendi nicklerine şekil verip duruyorlar anlamadım bu işten bir şey bu kadar oynamayın

Bunlara çok takılırsak ircye döneriz forumsal anın tadını çıkarır ve ana teması eğlencedir

• Beğen
şu an yapılan gereksiz ve yersiz küçümseme olayı(üye rengi ve rank) eskiden beri buralarda olan üyelere küfür niteliğinde olmuş.
(madem öyle bizde başka türlü davranırız)
ayrıca bazılarının önceki yorumlarıyla tamamen tezat düşerek gerçeği anlaması çok manidar olmuş.

Geri