Yeni yönetimin duruşunu ve bakış açısını nasıl buluyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 1024 gün önce görüldü

Yeni yönetimin duruşunu ve bakış açısını nasıl buluyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Anketteki şıkları işâretleme gayretinde bulunursanız, net tabloyu görmek daha rahat olacaktır.
(Anket, oy verenleri sonuçları görebileceği şekilde ayarlanmıştır.)

Adamlar fazla rahat ve fazla sessiz.nedir yani Hannibalmi cekiyoruz. Kendi adima konusim beni banlarlar yakinda cunku dicekler bu kiz fazla soyleniyor

Hala @lerime yanit bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: 0
Durmuyorlar ve bakmıyorlar. .d
Sistemi çözmek zaman alıyor onlara da hak veriyorum lakin sorunlar karşısında sessiz kalmaları biraz tuhaf sadece. Bir görüş, bir fikir, bir beğeni bile yok. Anlam veremediğim bir soğukluk hakim.

• Beğen
Ismarlama ban açtıkları için benim gözümde hiçbir zaman iyi yöneticiler olmayacaklar.
Onun dışında çoğunu eski forumdan uzaktan uzağa tanıyorum. Başarılar diliyorum arkadaşlara.

İstediğiniz bu değil miydi karışmıyorlar işte.

• Kalp Gözler
Adamlar tanimiyoki sizi

Tanisin bak ban partileri duzenlenecek gorun.

forum hala kağnı gibi
Yok internetini kontrol et, yok fişi sok çıkart....

bırakın abicim şu rankı mankı, grup üyeliğini zartı zurtu. Boş işler bunlar.
Üyeler daha adam gibi foruma giremiyor.
Yani şunu anlayamıyorum bi türlü. Abi hangi forumda bi yönetim filan değişirse hemen bi rank değiştirme işleri filan... Abicim siz belediye fen işleri müdürü müsünüz de onlar gibi her seçim sonrası/öncesi kaldırımları söküp yeni kaldırım yapıyorsunuz?

Ahhh ibram ahhh. biz ettik sen etme.

Gel vefasız, gel vicdansız
Çağırmazdım acil olmasa.......

editto: bi mesaj atacaksın mesela, cevap ver butonuyla resmen ilişkiye girmen gerekiyor. 152397845 kere basınca tepki veriyor. Buton bile bozuk

çok ılımlı ve anlayışlilar, sessiz sakin takilmalrina bakmayın izliyorlardir shshs.
alışma dönemindeler;d sonra keşke hiç alismasalrdi hep böle kalsalardi dersiniz;dd
sevdim bir yönetim ekibi bizlerle, hayırlısı olsn bakalım herşeyin.

• Beğen
Yazdığım mesajı bulamıyorum henüz yonetimi nasil bulayim ,s

Olumlu - olumsuz hiçbir şey görmediğimden fikrimi sonraya saklıyorum. Yönetim kim? Kimler var? Onu da bir konuyla takdim ederler belki.

Hiç birisini hiç bir yerden tanımıyorum bir tek Murat bizden. Murat artık arkadaşımız zaten. Yosun’u bugün yönetici olmuş gördüm yakışır kardeşime.

Arkadaşlar sabırlı anlayışlı. Onların sabrıyla iyi niyetiyle oynamayalım. Gelelim kafamızı dağıtıp gidelim istiyorum başka forumdan bir beklentim yok ki benim.

forum hala kağnı gibi
Yok internetini kontrol et, yok fişi sok çıkart....

bırakın abicim şu rankı mankı, grup üyeliğini zartı zurtu. Boş işler bunlar.
Üyeler daha adam gibi foruma giremiyor.
Yani şunu anlayamıyorum bi türlü. Abi hangi forumda bi yönetim filan değişirse hemen bi rank değiştirme işleri filan... Abicim siz belediye fen işleri müdürü müsünüz de onlar gibi her seçim sonrası/öncesi kaldırımları söküp yeni kaldırım yapıyorsunuz?

Ahhh ibram ahhh. biz ettik sen etme.

Gel vefasız, gel vicdansız
Çağırmazdım acil olmasa.......

editto: bi mesaj atacaksın mesela, cevap ver butonuyla resmen ilişkiye girmen gerekiyor. 152397845 kere basınca tepki veriyor. Buton bile bozuk

Hiç birisini hiç bir yerden tanımıyorum bir tek Murat bizden. Murat artık arkadaşımız zaten. Yosun’u bugün yönetici olmuş gördüm yakışır kardeşime.

Arkadaşlar sabırlı anlayışlı. Onların sabrıyla iyi niyetiyle oynamayalım. Gelelim kafamızı dağıtıp gidelim istiyorum başka forumdan bir beklentim yok ki benim.
İlginçtir Murat her iktidarda yönetimde. Forumbahane öncesinde başka forumdaydık, oradan tanıyorum kendisini. Orada da yöneticiydi. Perinçek gibi adam. Olmadığı masa yok. Başarılar dilerim kendisine.
6CCD3471-E294-4704-AA37-831C01834EB5.jpeg

Yönetimde (eskisi dâhil) varlığı/katkısı belli olmayan yetkililer de var. Muhtemelen onlar da gözden geçirilecek.

İlginçtir Murat her iktidarda yönetimde. Forumbahane öncesinde başka forumdaydık, oradan tanıyorum kendisini. Orada da yöneticiydi. Perinçek gibi adam. Olmadığı masa yok. Başarılar dilerim kendisine.
Ekli dosyayı görüntüle 68457

Sen iyice çocukluğuma indin yalnız. O bahsettigin foruma 13 yaşında üye olmuştum... Buradan sadece sen Serap vardınız. Bi de Asel, CSKN,rt falan. Hayatımın her köşesi böyle ayıptır söylemesi. Sınıf whatsapp grubundan işe, işten apartman yöneticiliğine kadar hep bi adminlik durumlari... Forumlarda en sevdiğim yani rapor odası durumu ve her şeyi kaçırsan da bi şekilde öğrenebiliyor olma durumu... Tabi bu ergenken şarkı sözü konuları actigim,heyecanla konu kilit yazıp çöp kutusuna konu taşıdığım zamanların üstünü örtmüyor.

Geri