Yeni Yönetimde Kimleri Görmek İsterdiniz

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Herkese çok teşekkür ederim.:kalp:

Yönetimde olduğunuz durumda, belli bir süreyi foruma ayırmanız gerekiyor ve benim böyle bir zamanım hiç yok maalesef. Foruma katkı sunacak yeni birileri dahil olacaksa şimdiden başarılar diliyorum.

Şuanki mevcut yönetim her ne kadar eksikleri olsada bazı şeylerde begenıyorum.
Ama şu var ki yeni yüzler heyecan katar foruma benim kanaatim @angie yöneticilik anlamında burdaki çoğu kişilerden daha deneyimli bununla beraber Şurdaki linkteki konuda bana laf soksada @No Pasaran ında yönetimde olmasını isterim . Emektar da oy vermedik ama yöneticiliğini beğenırım mazlum laf sokmaya gerek yoktu :)
Bu kişiler dısında bence foruma daha çok katkı sağlayacak olan ama her ne kadar TÜRKİYE nın en büyük forumu'nda teklif alsada kabul etmeyen @Run da yonetımde görmek istedıklerimden ama en önemli şey şuan için forumda bir tane deneyimli teknik admin olması ve bu kişide forumu vbluettın yazılımından şuan mevcut xenfero yazılıma tasıyan arkadaşın yönetimde olmasını ısterım

Şuanki mevcut yönetim her ne kadar eksikleri olsada bazı şeylerde begenıyorum.
Ama şu var ki yeni yüzler heyecan katar foruma benim kanaatim @angie yöneticilik anlamında burdaki çoğu kişilerden daha deneyimli bununla beraber Şurdaki linkteki konuda bana laf soksada @No Pasaran ında yönetimde olmasını isterim . Emektar da oy vermedik ama yöneticiliğini beğenırım mazlum laf sokmaya gerek yoktu :)
Bu kişiler dısında bence foruma daha çok katkı sağlayacak olan ama her ne kadar TÜRKİYE nın en büyük forumu'nda teklif alsada kabul etmeyen @Run da yonetımde görmek istedıklerimden ama en önemli şey şuan için forumda bir tane deneyimli teknik admin olması ve bu kişide forumu vbluettın yazılımından şuan mevcut xenfero yazılıma tasıyan arkadaşın yönetimde olmasını ısterım
Ben işte...

yönetici olunca sorumluluk yükleniyo kendi tarzınız o sorumluluğun altında eziliyo
siz siz olmuyosunuz artık
bışuna baş ağrısı
yönetici olmayın

Mahlas'ın banı açılıp admin olarak getirilmesi gerek.Bence forumun ihtiyaç duyduğu comeback bu şekilde olacak ahahsh

Forumun yöneticiye ihtiyacı yok ki. Halihazırdaki yöneticiler ilgilense yeter. Hha ayrı tutuyorum. O olmasa yonetim bitmis zaten.

Geri