Ülkede uzunca yıllardır normal olan ne var ki "yeni normalleşme süreci" ne olsun. Konuşmak için konuşulan bomboş şeyler. Ulusa sesleniş diye ekran başına geçiyorsun başlıyor muhalefet partisine söylenmeye, işsizler gibi video görsel falan yapıyorlar.
Ekonomi bitmiş durumda, eh ortada para yok maalesef ama TV ler ve sosyal medya bakıyorum su kadar yardım yaptık, böyle para dağıttık.
Baktılar ekonomi artık kaldıracak durumda değil normalleşme süreci adı altında yasakları kaldırmaya başladılar. Şu pandemi süreci boyunca bile orayı burayı peşkeş çekme işinden vazgeçmemiş olmaları kan dondurucu.
En son havaalanını da hastane yapıyoruz diye yıkmaya başladılar, onun bile planını yapmışlar, böyle doymaz gözü aç bir insan topluluğu yeryüzünde yoktur. Milletin kanını emdiler yine de doymadı bunlar.
Sokakta herkes işinin başında arkadaşlar, herkes ekmeğini kovalıyor. Bunlara kimsenin inancı da güveni de kalmamış, kimse derken belirli tedavi edilemez kişileri saymıyorum. O yüzden işiniz varsa kaybetmemek için, işletmeniz varsa batmasına engel olmak için var güçle çaba harcayın.
Çünkü bu daha iyi günler şuan, daha kötü günler asıl bunlar gidince ortaya çıkacak, sağdan soldan yama ile kapatılarak yürüyen bu enkazın altından kalkacak bir ülke bulamayacak kimse.