Yeni kızım Mila :)

Konu sahibi son olarak 2419 gün önce görüldü
ZiFiR hayir ozellikle secmiyorum gidip aldigimda ogrendim cinsiyetini :')

yolcu tesekkur ederiz :cici:

çok mır mır bi kedi , heh heh heh

XasthuR saol iltifatin icin abisi :p

@SosyalSorunumBen tesekkurler ablasiii :cici:

1 ay önce bende 1 kedi bulmuştum sokakta sanırım annesi terketmiş yada biri sevmiş diye dokunmamış bidaha 1 haftalık bişidi , baktım sokakta çocuklar leen almış yüzdürmeye çalışıyorlardı tabi kaptım ellerinden başladım beslemeye 1 ay boyunca yırtındım ama okadar ufak bi kedinin yaşama ihtimali düşüktü sonrası malum , şimdi başka bir kedi yavrusu ağırlıyorum umarım bukadar olucak oda yani senin kediyi evlat edinmen ve ufaklığın kaderi güzel gelişmiş , tebrikler gerçekten görmek istediğimiz ambianslardan ," her yavru kedi özeldir "

1 ay önce bende 1 kedi bulmuştum sokakta sanırım annesi terketmiş yada biri sevmiş diye dokunmamış bidaha 1 haftalık bişidi , baktım sokakta çocuklar leen almış yüzdürmeye çalışıyorlardı tabi kaptım ellerinden başladım beslemeye 1 ay boyunca yırtındım ama okadar ufak bi kedinin yaşama ihtimali düşüktü sonrası malum , şimdi başka bir kedi yavrusu ağırlıyorum umarım bukadar olucak oda yani senin kediyi evlat edinmen ve ufaklığın kaderi güzel gelişmiş , tebrikler gerçekten görmek istediğimiz ambianslardan ," her yavru kedi özeldir "

Tebrik ederim seni de cok guzel bisey yapmissin :cici:
Evet öyle oldu umarim annesinin kiymetini bilir :p hayirsiz bi evlat olmaz umarim :p :cici: her hayvan ozeldir. :cici:

Bu minnak zaten zorla sevdirir kendini
Pek guzel maasallah (tebessum eder)

Geri