Yeni kızım Mila :)

Konu sahibi son olarak 2417 gün önce görüldü
Instagramda yaklasik iki uc aydir takip ettiğim bi abla vardi. Kedi köpek sahiplendiriyordu falan sonra kizimin resmini paylasti ben de çok begendim gittim aldim geldim kizimi. Annesi kardesleri ölmüş benim kizim da yetim kalmıştı ama son dk yetistim artik annesi var :cici:

bbyVEZ.jpg

EJ3mNg.jpg

818ao1.jpg

R3Qr4n.jpg

VYE97j.jpg

Bende ne ara doğurdu sandım meğer kediymiş

Ne tatlıymış öyle..Bende kendi isterim hep ama evde ben sıkılıyorum o da canlı sonuçta diye olumsuz bakıyorum..

Bende de var bir tane. Severim. :)

Allahhım çok şeker ya bu, maşallah yaaaa :)

Benimde minik bir köpeğim var adı mia, mila ve mia adı arasında gidip gelmiştim :)

Bunlara ben hayvan değil evlat diyorum çünkü dilleri yok ağrıları olsa söyleyemiyorlar kıyamam vay :)

Küçükten sahiplenmek daha iyi olmuş. Kahrını çektikçe bağlanıyorsun :)

Sağlıkla büyüsün.

Tesekkur ederiz arkadaslarr :cici:

Allahhım çok şeker ya bu, maşallah yaaaa :)

Benimde minik bir köpeğim var adı mia, mila ve mia adı arasında gidip gelmiştim :)

Bunlara ben hayvan değil evlat diyorum çünkü dilleri yok ağrıları olsa söyleyemiyorlar kıyamam vay :)

Ben de kopegime mila ismini koycaktim vazgecmistim sonradan icimde kalmıştı kedişime kismetmiş :cici:
Tesekkur ederiiz :cici:

Pekk tatlıymışş (:
Ne güzel cesaretiniz var ben korkuyorum ya uzaktan hişt pişt diye sevebiliyorum :şirine:

Cok tatlı masallah

Benımde kucuk bır kopegım vardı adı cabbar ..

Resimler oldukça hoş ve ailenize şimdiden mutluluklar diliyorum.
Bu arada bu hayvanları sahiplendirme için yardımcı olan arkadaş twitter kullanıyorsa takip etmek isterim.
Bu aralar Çok işim düşüyor.

Resimler oldukça hoş ve ailenize şimdiden mutluluklar diliyorum.
Bu arada bu hayvanları sahiplendirme için yardımcı olan arkadaş twitter kullanıyorsa takip etmek isterim.
Bu aralar Çok işim düşüyor.

Cok tesekkurler :) twitter kullanmiyor sanirsam ogrenince haber ederim size.

MattMavi çok üzüldüm ya. :/

Tatlıymış güle güle sev .d bizde 2 tene yavru köpek aldık kapıştıralım dövüşsünler :D

Geri