Yeni Gelin VıttırıZırtlıkları

• Kullanıcı İnanna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Evlilik Ve Düğün Hazırlıkları
🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
ya ben kuaförde makyaj yaptırmıyorum, mikrop kapma ihtimali falan tedirgin ediyor. ama gelin makyajı için mecbur yaptırmam gerekecek. nasıl oluyor o iş sen malzemeleri kendin mi götürdün? ne götürmek gerektiğini de bilemiyorum baya teferruatlı bi makyaj çünkü. yardım pls^^
Bu biraz gideceğin yere bağlı olarak değişkenlik gösterir sevgili malumatfuruş, düğünde en önemlisi ten ve göz makyajı zaten bunun içinde tedirginliğin varsa kullanacağın fondöten ve rimeli özellikle rujunu yanında götürebilirsin. :)
Ben foto çekimi için ayrı, kına da ayrı ve düğün günü için ayrı makyajlar denedik hepsini de ayrı ayrı sevdim. :)
Gelin makyajlarında en önemli şey o güne kadar cildini hazırlaman olacak. Maskeler, toniklerle cilt zeminini o ağır makyaja hazırlamak önemli bir konu :)
Umarım dilediğin gibi çok güzel bir makyaj olur düğününde. :emoji_purple_heart:

Çok güzel olmuş hem kına kıyafet ve makyaj hem gelinlik zaten efsane. Çok beğendim çok güzel olmuşsun klaracim *-* hele İsmaile bak hele... Her şeye başka laf söylemiş ahahah kıskanmış sanirim biraz......
Mutluluklar dilerim bir ömür huzur dilerim :*

Tebrik eder, bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
Eve gereken huzur gerisi önemli değil.

ibadet..... ismail abi...... bana kötü yorum bırakmamışsınız ama....... iyi madem ben de klara kocan çok çirkin diyeyim...... :emoji_massage:

surada o kadar dugun nisan oluyo dogum gunu kutlaniyo zenginin biri de cikip demiyo ki su forum fakirlerini bi yerde toplayip pasta borek yedireyim

İlk kez gördüm sayfayı baktıkça içim açıldı. Çok güzelsin bu heyecan ve heveslerin bitmesin hiç. Seni mutlu görmek çok güzel nazar değmesin inşallah mutluluklar dilerim inanna.

Geri