Yeni Gelin VıttırıZırtlıkları

• Kullanıcı İnanna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Evlilik Ve Düğün Hazırlıkları
🕒 Konu sahibi 18 saat önce aktifti
İlk başta gelinlik kadından başlamak lazım.

Düğün oldu bitti kısmı beni yaraladı. Adres veriyorum pastamı kargolarsanız sevinirim…

Çok çok çok güzelsinnn. Hep çok mutlu olun :emoji_purple_heart: bizim şu özel günlerde göze siyahı basmaları.. güzelim rengi kapanmıyor mu.. benimki de böyleydi ama kına da falan siyahı daha az kullandırıcam..

Bir sürü fotoğrafım var mesela gözlerim zaten küçük bide siyahla daha da yok olmuş..

Çok çok çok güzelsinnn. Hep çok mutlu olun :emoji_purple_heart: bizim şu özel günlerde göze siyahı basmaları.. güzelim rengi kapanmıyor mu.. benimki de böyleydi ama kına da falan siyahı daha az kullandırıcam..

Bir sürü fotoğrafım var mesela gözlerim zaten küçük bide siyahla daha da yok olmuş..
Ben çok beğenmiştim aslında ama fotoğraflarda çok koyu gibi çıkmış.. :( Fotoğraf çekimi için daha nute tonlar istedim düğün günü ise kedi gözüydü makyajım onlarıda atarım :emoji_purple_heart:

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Emaremm inşallah düğünün istediğin gibi geçer ve hep çok mutlu olursun sende :emoji_purple_heart:

Helenistik model olsun diyerek başladığım serüvende mağazaları gezerken en son “En kabarık, en taşlı, en ışıl ışıl gelinlik olsun” diyerek gezindiğimi biliyorum. :)
Çok ağır bir gelinlik tercih etmişim bu nedenle büyüklerim tarafından çok eleştirildim ama düğün akşamı ışıklar sönene kadar pistteydim içimden geçen oydu ve iyiki de öyle tercih etmişim hiç pişman değilim…

Son düzenleme:
Ömür boyu mutlu olun inşallah. Yuvanızdan huzur, mutluluk, bereket hiç eksik olmasın.
Çok güzel olmuşsun ayrıca, çok beğendim :)

ya ben kuaförde makyaj yaptırmıyorum, mikrop kapma ihtimali falan tedirgin ediyor. ama gelin makyajı için mecbur yaptırmam gerekecek. nasıl oluyor o iş sen malzemeleri kendin mi götürdün? ne götürmek gerektiğini de bilemiyorum baya teferruatlı bi makyaj çünkü. yardım pls^^

Geri