ben bundan çok madur oldum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim kadar olamazsın inan. Yeni olduğum halde kendimi tanıttığım halde yapmadıkları şey kalmadı.ben bundan çok madur oldum
Gözlerine mil de çekmişlerdir şimdi senin ;dBenim kadar olamazsın inan. Yeni olduğum halde kendimi tanıttığım halde yapmadıkları şey kalmadı.
Ruhumu sömürdüler kabile dansı yaptılar etrafımda ama Serçe vazgeçer mi ?Gözlerine mil de çekmişlerdir şimdi senin ;d
Vazgeç gönül, vazgeç sesini duyan yokRuhumu sömürdüler kabile dansı yaptılar etrafımda ama Serçe vazgeçer mi ?
-Asla
Yööö hiç te öyle olmadım. Yanılıyorsun genç SjsjsjVazgeç gönül, vazgeç sesini duyan yok
Bir yağmurun içinde, ateş böceği misali
Bir yanıp, bir söndün
;d
Ben yanılmam arkadaş sen de bizdensinYööö hiç te öyle olmadım. Yanılıyorsun genç Sjsjsj
Hümeyra’nın şarkısı sessiz gemi ;dNeydi o ya Bu limandan meçhule bir gemi kalkar sonra kartal kalkar dal sarkar falan filan Sjsjssj
buram buram fake koktu buralarBenim kadar olamazsın inan. Yeni olduğum halde kendimi tanıttığım halde yapmadıkları şey kalmadı.
Nasıl yaniburam buram fake koktu buralar