Yenı gelen uyeyi fakelıkle suclamak

Konu sahibi son olarak 1938 gün önce görüldü
GeN sen olduğunu bilioz adminler bile söyledi neyin sitemi bu
xDe

neylikle suçlamışlar, fakelik nedir lan senin ben yazım şeklini..

bu TT kim harbi ya, 2-3 kişi daha TT dedi arattım öyle bir nick yok büyük olasılık 7 8 sene önceki bir üye çok iz bırakmış belli geçende Hardal seviyorum diye yazmıştım TT de hardal seviyor idi kesin bu TT yazan olmuştu
baya bi iz bırakmış anlaşılan foruma lakin herkes sen gibi küfrlü nickler alıp forumu taciz etmiyordur herhalde GeN brom ? Fake üyelere karşı deilim, millete küfr etmedikleri sürece forumu taciz etmediklere sürece .s sad kirvem

Yeniyle de alakası yok. Bana bile "multi" diyen oldu. Ayıp lan.

Aynı anda çok sayıda üyelik kullanıp kendini çok zeki sanan birileri var ancak tam bir komedi cidden.

Normal, bu forumun huyu bu. Zamanında çok fake/multi üye acısı çekmiş ve çekiyor olması sebebiyledir.

Ben de ilk geldiğim de multi mi ne diyorsanız onunla itham edilip extra olarakta hakarete uğramıştım. Olabiliyor böyle şeyler.

Davet ettiğim birisine demedik şey bırakmayan, zorbalık yapan birisi, şimdi o kişiyle reel görüşüyor sanırım. İnsanlar ilginç.

Forumda bundan nasibini almayan yoktur sanırım.. İnsanların işi gücü olmayınca, sağa sola saldırıyorlar işte.. Boş insanların eylemidir..

Yeni gelen üyelerin selam vermeden oyunlara dalması kadar çiğ bir hareket varmı ya. Önce girdiğin ortamda bi kendini belli et yeniyim diye. Hele birisi yeni nickle geldi direkt düşün ki bu onu okuyacak sayfasında saydırıyordu x banladı çünkü multiydi Sjsjssj

Geri