velevki
Bronz Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sayin eQuaL, merhaba.
Öncelikle toplumun kanayan yarasina parmak bastığınız icin şahsım adına teşekkür ederim.Toplum olarak, ne zaman bu zihniyetten arinirsak iste o zaman güzelleşecek günümüz/günlerimiz. Saygilar
İmzaniz muhteşem![]()
Toplumda bir yara gördü mü yanar ta ciğerim
eşek aldırma geç git diyemem
aldırırım
çifte yerim
dürüm yerim
ama parmak basmam
Ocean beyefendi siz olsanız da çifte yer miydiniz ? yoksa direk parmak mı basardınız ?
toplum kendisine uymayanları aforoz eder beyefendi. o parmağı ya bastırır ya da keser. duyduğuma göre siz çok iyi parmak basıyormuşsunuz.
He umut oluyor. Daha düne kadar sövdügü adamın partisinde bakan olan veya partisini topluca saraya taşıyan adamların politikalarını elestirme, babacan umut mu de. Değil kardeşim. Değil ama ülkenin hali de hal değil.
Peki ya bu adamlari muhalefete kasti olarak salan kişi Tayyip Erdoğan ise ne halt yiyeceksiniz? Hâlâ Erdoğan'a hizmet ediyorlarsa ne olacak? Bu adamlara umut bağlamayın bence.
Anlatamıyorum. Benim halktan umudum yok. Yoksa 5 milyon suriyeliyi başıma saran adamdan ne bekleyecem. Çap olsa azledilirken "bi dakka ya, seçimle geldim ben arkadaş" derdi en azından