Yeni bir parti mi geliyor?

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Güncel Politika
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayin eQuaL, merhaba.
Öncelikle toplumun kanayan yarasina parmak bastığınız icin şahsım adına teşekkür ederim.Toplum olarak, ne zaman bu zihniyetten arinirsak iste o zaman güzelleşecek günümüz/günlerimiz. Saygilar
İmzaniz muhteşem :)

Sayin eQuaL, merhaba.
Öncelikle toplumun kanayan yarasina parmak bastığınız icin şahsım adına teşekkür ederim.Toplum olarak, ne zaman bu zihniyetten arinirsak iste o zaman güzelleşecek günümüz/günlerimiz. Saygilar
İmzaniz muhteşem :)

Toplumda bir yara gördü mü yanar ta ciğerim
eşek aldırma geç git diyemem
aldırırım
çifte yerim
dürüm yerim
ama parmak basmam
Ocean beyefendi siz olsanız da çifte yer miydiniz ? yoksa direk parmak mı basardınız ?

Toplumda bir yara gördü mü yanar ta ciğerim
eşek aldırma geç git diyemem
aldırırım
çifte yerim
dürüm yerim
ama parmak basmam
Ocean beyefendi siz olsanız da çifte yer miydiniz ? yoksa direk parmak mı basardınız ?

toplum kendisine uymayanları aforoz eder beyefendi. o parmağı ya bastırır ya da keser. duyduğuma göre siz çok iyi parmak basıyormuşsunuz.

Mesajım umarım silinmez cumhur başkanı ne derse iyi onu eleştiren hain diyen kişilerin bulunduğu bi forum da siyaset tartışmak saçma

Şuan ki durumda böyle bir partiye ihtiyaç yoktur, Milletin omuzlarına fazla yük bindirmeye gerek yok, 2 . Olarak da bunlar daha düne kadar birlikte aynı bardaktan su içen adamlardır bunlardan ne beklenirki veya ne yapabilirler, Zihniyet ve bakış acıları aynı AKP Tabanindan gelme isimler faydalı olacağını düşünmediğim gibi turkiye ye zarar vermekten başka bir şey olmaz. esekherif fin yaptığı ve benim Şuan gördüğüm postunda hdp kürt'cüler demiş mustafa abi bu ülkede ilk "cü" lügü çıkaran cumhurbaskani dir turk'üm türk'cü değilim demişti. sende o diktatör sahistan haz olarak mi kürt'cüler diyorsun bu yorumunu ciddiye pek almadım espirisine yaptığını düşünerek pek birşey söylemek istemiyorum bizde türkçü kürtçü yoktur tek millet tek bayrak vardır, Bu kelimeleri veya görüşünü dışarda belli etme adamın kulağını keserler bilgin olsun.

Son düzenleme:
Iki siyasi parti kurulacak. Kasim veya aralik gibi kurultay sureci olur. Bu iki partide AKP tabanindan oy koparacak. RTE'nin uykularini kaciran ilk durum budur, ikincisi ise kurulacak yeni partinin SP ile ittifak yapmasidir. Olusacak sinerji AKP'yi %20 lere bipe dusurebilir. Suriye, ekonomi, s400 krizi ve tum bunlarin ustune Erdogan ailesinin mal varliginin ABD'de meclis tarafindan tartismaya acilmasi AKP'yi freni bosalmis kamyon gibi yapiyor. Ilk tumsekte arac devrilecek. Bakalim aciklanacak organizasyonlar o tumsegi olusturacak mi?

Nisan 2020 Akp'nin SKT tarihi olacak. O zamana kadar yani s400'lerin son vidasinin sikildigi gun bunlar cozumlenmezse her turlu ihtimale hazir olmak gerek. Darbe, ekonomik kriz hatta ic savas bile masada duran seceneklerdir.

Daha düne kadar Tayyip karşıtlığı sebebiyle Ali Babacan'ın milli takım formalı haliyle dalga geçilirdi, yüzlerce caps yapılırdı. Şimdi bu adam Erdoğan karşıtları için muhalefette umut mu oluyor?

Ak Partiyi zayıflatmaya yönelik girişimler bunlar
Davutoğlu da babacan da gelecek vaad etmiyor

He umut oluyor. Daha düne kadar sövdügü adamın partisinde bakan olan veya partisini topluca saraya taşıyan adamların politikalarını elestirme, babacan umut mu de. Değil kardeşim. Değil ama ülkenin hali de hal değil.

He umut oluyor. Daha düne kadar sövdügü adamın partisinde bakan olan veya partisini topluca saraya taşıyan adamların politikalarını elestirme, babacan umut mu de. Değil kardeşim. Değil ama ülkenin hali de hal değil.

Peki ya bu adamlari muhalefete kasti olarak salan kişi Tayyip Erdoğan ise ne halt yiyeceksiniz? Hâlâ Erdoğan'a hizmet ediyorlarsa ne olacak? Bu adamlara umut bağlamayın bence.

Peki ya bu adamlari muhalefete kasti olarak salan kişi Tayyip Erdoğan ise ne halt yiyeceksiniz? Hâlâ Erdoğan'a hizmet ediyorlarsa ne olacak? Bu adamlara umut bağlamayın bence.

Anlatamıyorum. Benim halktan umudum yok. Yoksa 5 milyon suriyeliyi başıma saran adamdan ne bekleyecem. Çap olsa azledilirken "bi dakka ya, seçimle geldim ben arkadaş" derdi en azından

Anlatamıyorum. Benim halktan umudum yok. Yoksa 5 milyon suriyeliyi başıma saran adamdan ne bekleyecem. Çap olsa azledilirken "bi dakka ya, seçimle geldim ben arkadaş" derdi en azından

Küllükten farkı neydi ki seçimle gelsin? Erdoğan ha onu koymuş, ha bir küllüğü. Girecek seçime, bakalım seçimle mi gelmiş, yoksa hatra binaen mi, hep birlikte izleyelim. Toplama bir parti değil miydi Ak Parti? E gayet normal bunların yaşanması. Neye şaşırıyoruz ki?

Bu ulkede olan biten bazi yanlislari ozellikle sol partilerin temsilcileri ne kadar soylerse soylesin, ne anlatirsa anlatsin dinlemeyecek cok ciddi bir guruh var.

Ali Babacan ve hareket ettigi sahislarin soylemlerini bu yuzden onemsiyorum, kendilerini sag cenaha birseyler anlatirken gorecegiz, neler olacak hep birlikte gorecegiz.

Kucuk enisteyi pek kaale almasamda onunda soyleyeceklerini onemseyecek bir kitle mevcud.

Denenmişi denemek niye
Zaten yönetim şeklini gördük
Biri şikayetlendiği ekonominin baş simsari
Diğeri de şikayetlendiği yönetimin kurucusu
Şikayetlerinizi zamanında dile getirseydiniz
Ahh ahh işte ortak menfaat çatişinca böyle ayrılık vuku bulur

Tencere dibin kara seninki benden kara

Gelecek partisi kuruldu. İsminde pek de meymenet yok. Muhalefetin güçlenmesi açısından birazcık böyle çok azıcık önemli. (Muhalefet şart.) Başka bir cacık olacağını sanmıyorum...

Bunun da isminde hayır yok.
Bknz. Ak Parti (neresi ak acep)
Gelecek partisi ( geleceğimizin içine ettiniz gelecek mi kaldı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri