Yeni bir parti mi geliyor?

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Güncel Politika
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Merhaba Arkadaslar ;

Ozellikle Yerel Secimler den sonra Yeni Parti iddalari SESLI bir sekilde konusulmaya baslandi..

Ahmet Davutoglu ve Abdullah Gul un organize ettigi basinada ALI BABACAN in gececegini duymayan kalmadi diyebiliriz.

Size TURKIYE CUMHURIYETI vatandaslari suan ki sartlarda yeni bir partiyi kabullenip ister mi?

Ali Babacan in basinda olacagi bir parti olusumuna nasil bakarsaniz? Ulke olarak ekonomik halimiz malum, bir katkisi olur mu?

Saygi ve sevgi cercevesi icersinde TCKya gore suc kabul edilecek yazilar yazmadan goruslerimizi paylasalim lutfen.

• Beğen
Tepkiler: Dem
Bu üçlünün savunacağı ideoloji ne olacak merak etmekteyim ...

Bu son yerel seçimin bize gösterdiği şey artık ülkede ki sağ görüşe sahip ve radikal İslamcıların gücünün azaldığı, bunun nedeni de kendi aralarında gruplaşmalar oluşması. Son seçimler de MHP ile AKP'nin ittifak kurma sebeplerin den birisi de sağ kesimin en azından oylarının bölünmesini istemiyor oluşu. MHP bölünerek İYİ parti oluşturuldu, şimdi de AKP'den kopan kişiler yeni bir oluşum içinde olacağı çok önceleri konuşuluyordu. Şuan bu durumun ayyuka çıkma nedenlerinden birisi de AKP'nin ve sağ partilerin güç kaybetmiş olması. Yıllardır devletin tüm olanaklarını kullanarak çıkar menfaat ilişkilerini yürüten siyasi parti ve liderleri artık gelecek korkusu yaşıyor.
Nedenleri de sürekli kendini yenileyen vaatler (hayali ve gerçekdışı şeyler) yanlış dış politika, insanlar arasında yapılan ayrıştırma (kendi gibi düşünmeyen herkes FETÖ ve terörist) ekonomik kriz, işsizlik diye daha çokça sıralamak mümkün.
Yeni bir oluşum şuan ki mevcut sağ kesime zarar verecektir diye düşünüyorum, şeffaf bir süreç bizi beklemez bu durum da. İlerleyen günlerde yalanlama gelmediğine göre böyle bir oluşum oluşursa daha detaylı analiz etmek gerekir diye düşünüyorum.

Bayağıdır Karl Marx’tan, Abdullah Gül'den , Dostoyevski'den , Ahmed Davutoğlundan haber alınamıyordu yeni albüm mü yapacaklarmış ?
Toplum sosyolojisinde “farklı olmak adaba aykırıdır.†kalabalıklar arasında kendini kaybettiren bu kutsal teslis üçlüsü ( ali , ahmet, apo ) Tarihin çöplüğünde yerini alacaklardır. Keşke böyle bir şey yapsalar.

Sayin esekherif, bir zamanlar alkış tuttuğunuz muhterem zatlar degil mi bunlar? Ben mi yanlış animsiyorum. İlahi esekherif :) güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün.amen

Sayin esekherif, bir zamanlar alkış tuttuğunuz muhterem zatlar degil mi bunlar? Ben mi yanlış animsiyorum. İlahi esekherif :) güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün.amen
Gördüğüm lüzum üzerine Abdullah gül’den Ve Ahmet davutoğlundan istifa etmiştim. Şimdi sizler alkış tutarsınız.

bir.zamanlar şak şak alkisladiginiz ovdugunuz insanları şimdi hakarete varacak şekilde eleştiriyorsunuz sizin milliyetçilik vatan millet sevgisi anlayışınız akp ye endeksli akkoyunlar sizimi

Ali Babacan’in isminin halkta bir karsiligi var. Suan Ak Partililer anlamsiz bir sekilde nefret ediyor Babacan’dan. Bu isler boyledir, isine yararken prens olursun isleri bitince copcu bile yapmazlar kapiya :)

Yeni bir partiye kesinlikle ihtiyac var, Babacan’da dogru isim. Umarim kurulur.

Babacan bi parti kursun beklentileri uzun süredir vardı. Yeni bi partiye kesinlikle ihtiyaç var ama ne olur nasıl olur hâyrlısı :)

Tayyip Erdoğan'ın iyilik yapıp da karşılığında ihanet görmediği pek kimse kalmadı. Liberaller , HDP'Lİ kürtçüler, fetöcüler, saadetçiler, Ak partili eski bakanlar
Başbakanlar, Cumhur başkanları. Sırtlan sürüsü ! Adamı sadece iyilik bile yapmadığı orta Anadolu insanı yalnız bırakmadı- bırakmayacaktır. Karşılıksız sevmenin adı bu olsa gerek.

Bunlar niye bozustuydu. Bence de saglam bi sag muhalefet lazim lakin bunlardan olur mu bilemem.

Tayyip Erdoğan'ın iyilik yapıp da karşılığında ihanet görmediği pek kimse kalmadı. Liberaller , HDP'Lİ kürtçüler, fetöcüler, saadetçiler, Ak partili eski bakanlar
Başbakanlar, Cumhur başkanları. Sırtlan sürüsü ! Adamı sadece iyilik bile yapmadığı orta Anadolu insanı yalnız bırakmadı- bırakmayacaktır. Karşılıksız sevmenin adı bu olsa gerek.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
KARSILIKSIZ SEVMEK

Iyilik dedigin devletin butun imkanlarini sunmasi, askeriyeye kadar her yere sizdirmasi, kendi vatandasinin kendi cocuklarinin gelecegini sorulari calmasi ve calani korumasi. Kadrolari liyakatle alakasi olmayan adamlarla doldurmasi. KPSSde yuksek puan alanlari kiytirik bi sinava sokup kendi kadrosuna yer acmak icin yine kendi milletine donup bakmamasi. Kendi milleti haric herkese iyilik yapti dedigin gibi masallah. Herkesi de karsiliksiz seviyor. Bi kendi milletini sevemedi.

işte buna gülmek geldi içimden hatta gülicemmmmmmm :D:D:D

+1

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
KARSILIKSIZ SEVMEK

Iyilik dedigin devletin butun imkanlarini sunmasi, askeriyeye kadar her yere sizdirmasi, kendi vatandasinin kendi cocuklarinin gelecegini sorulari calmasi ve calani korumasi. Kadrolari liyakatle alakasi olmayan adamlarla doldurmasi. KPSSde yuksek puan alanlari kiytirik bi sinava sokup kendi kadrosuna yer acmak icin yine kendi milletine donup bakmamasi. Kendi milleti haric herkese iyilik yapti dedigin gibi masallah. Herkesi de karsiliksiz seviyor. Bi kendi milletini sevemedi.

Dünyayı anlamak için siyasi masturbasyon yaparak algı oluşturan kutlu ve mutlu azınlık efendilerin sözlerini ciddiye almayın. Siyasiler bilge insanlar değildirler. Dünyayı şairlerden ve sanatçılardan öğrenin. Kendi aklını ve ruhunu soros beslemesi beyaz Türklere iğfal edilmesine ve seni merdiven olarak kullanmasına izin verme. Sonuç olarak sana anlatsam da anlayamacaksın. Herkes bakar ama herkes göremez. Orhan Bencegay abimizin dediği gibi ; ''İnsan bir şeyin derinine vakıf oldukça o konu hakkında konuşmakta zorlanıyor. Bilmediğin şeyi konuşmak kolay; bildiğini çok zor.''
İsmet daha güzel anlatır bunu ; <<< Ah ismet ah!
Dilce susup
bedence konuşulan bir çağda
biliyorum kolay anlaşılmayacak
kanatları kara fücur çiçekleri açmış olan dünyanın
yanık yağda boğulan yapıların arasında
delirmek hakkını elde bulundurmak

Merhaba,

Türkiye de günümüz şartlarında bir alana destek vermiyorsan, öteki olmak zorundasın. Herhangi bir siyasi oluşumu desteklemek istemiyorsan, karşısında duran olumsuz duruşu desteklediğin sıfatını toplumsal olarak alıyorsun. Ötekileştirme, öteleme, sindirme, parçalama, manipüle etme bizim milli davranışlarımız haline geldi. Bu yüzden bizim sınırlarımızda olan kişi/kurum/siyasi oluşum vb. ne varsa alkışlıyor karşısında ne varsa da küfür ediyoruz.

Türkiye'ye hoş geldiniz. Havalar nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri