Yeni bir film / dizi izledim.

Konu sahibi son olarak 1033 gün önce görüldü
dexter resurrection'a başladım.
nasıl özlemişim bu adamı!

jjNEMG.jpg

UZAY OYUNLARI (2013)

Star Wars ve Star Trek hayranıysan izle derim. İnsanlık vs Uzaylı savaşı filmlerinden. CGI çok iyi, görsel efektlere hayran kaldım. Senaryo ne iyi ne kötü. Çarpıcı veya yenilikçi bir senaryo beklemeyin. Uzayla ilgili bilim-kurgu filmi severlere yabancı olmayan konular falan. Sonu bir garip bitti.

Puanım 10/6
(o da cgi güzel diye)

Lütuflarla, iyiliklerle donatılmış, iffetiynen kilise kurmuş, anam, anacığım, anamız, yüce Meryem aşkına,

bu film, güzel bir filmdi.

p4574_v_h12_ab.jpg

j8T2u1.jpg

Tehlikeli İlişki (2011)

Çok ağır ilerleyen bir film. Psikolojiye meraklıysanız aldanıpda izlemeyin sakın derim. Beklentilerinizi karşılamaz çünkü. Psikolojiye dair çok az şey var. Bildiğin yasak aşk filmi. Carl Gustav Jung ve Sigmund Freud gibi psikolojinin iki öncü babasını filme dair edip de gidişatı pembe diziye çevirmeyi başarmalarından ötürü tebrik etmek gerekir. İzlemezseniz hiçbir şey kaybetmezsiniz. Karayip Korsanları'nda da oynayan başrol ablamızın oyunculuğu yine vasat ötesi seviyelerinde. Beklentiyle izleyip hüsranla karşılaştım, sonunu zor getirdim.

Puanım : 10/4

Ben bu filmi nasil gormedim. Lionsgate yapimiysa izlenir abi
71gLISbzBvL._UF894,1000_QL80_.jpg

amazonda bi film vardı dün izledim biraz
bugün devam ederim

galiba uzun zaman sonra netflix'e tam izlenecek dizi eklendi, ve o bu:
sevecegimi dusunuyorum^
1759856426031.png

@Sade sorun sende değilmiş. Jfjfjjf
Mavi Dolunay’a başladım da baya vasat, tuhaf bir şeydi. 2. Bölümün başlarında bıraktım yaa.

yeni güzel akıcı dizi önerin lütfen, aşklı meşkli olmasın, Silo yu izleyen var mı

yeni güzel akıcı dizi önerin lütfen, aşklı meşkli olmasın, Silo yu izleyen var mı

İlk sezonu gayet iyi. İkinci sezon durağan, biraz böyle iki üç mekânlı, ama finale doğru hareketleniyor.

Aşk meşk olayları, biraz da senle takılalım gibisinden ilişki mevzuları dönmüyor dizide. İzlenir.

Geri