Yeni bir film / dizi izledim.

Konu sahibi son olarak 1033 gün önce görüldü
O filme propaganda yapılıyor denildi. Düşünceniz nedir sayın avükatım;d
Leyla aric olayini diyorsun sanirim. Acikcasi diziyle ilgili hic yorum okumamistim ve bilmiyordum. Biraz ne alaka simdi oldum. Gercekten boyle bir kahramanlartirma olayi tuhaf durmus ve gerek yokmus. o kadar anlamsiz bir ayrinti ki insan iyi niyetli bakamiyor.Kitabini okumadim orada da ayni sekilde mi bilmiyorum. Filmin genel havasinda da kopukluklar ve tuhafliklar vardi. Ama ben bilim kurgu severim- sacma sapan seyler olsun bos bos bakarim diyenler icin guzel bir dizi.

• Beğen
Tepkiler: Kim
Leyla aric olayini diyorsun sanirim. Acikcasi diziyle ilgili hic yorum okumamistim ve bilmiyordum. Biraz ne alaka simdi oldum. Gercekten boyle bir kahramanlartirma olayi tuhaf durmus ve gerek yokmus. o kadar anlamsiz bir ayrinti ki insan iyi niyetli bakamiyor.Kitabini okumadim orada da ayni sekilde mi bilmiyorum. Filmin genel havasinda da kopukluklar ve tuhafliklar vardi. Ama ben bilim kurgu severim- sacma sapan seyler olsun bos bos bakarim diyenler icin guzel bir dizi.
Teşekkürler kalp <3

Kamkitodan manito olur mu sorunsali..
Oluyomus ama bunlar daha önce bi vannaytsitend yasamislar....
Beyin dinlendirmeye iyi gelen bir movie...yoksa cok boş

Ask duvarın ötesinde ; değişim iceren hikayeleri severim , ask filmi tadında miydi bence degildi romantik komediydi , 10 üzerinden 6 ama sarkiyi cok sevdimm ona 10 !

6 sezon su gibi akti. komik ve hala (1998-2024>>) gunumuzde ayni konularin tartisildigi donemdeyiz. hatta her birisi, bir arkadas grubundaki birini temsil ediyordur. iki yakin arkadasim var, birisi tam miranda gibi karakter olarak, digeri ise olayli carrie gibi. tamamen benzemiyoruz, ama arkadas grubumuzdaki charlotte benim buyuk ihtimalle (o da ben gibi ISFJ karakterinden, saka gibi :d). bir samantha jones arkadasim da var eski isyerimden, kimsenin bas edemedigi. guzeldi ya. guldurdu. 18+ oldugunu soylememe gerek yok galiba. bu bir ABLA dizisi.

1713608128745.png

bu:
1715625479747.png

bu:
benlik degil bu tarz hikayeler, secimler, onlenebilmis olan hatali kararlar ve yasamlar. turk yapimi dizi oldugu icin izledim daha cok. benlik olmasa bile iyiydi.
1715625541119.png

ve bu:
2. sezonu, tipki 1. sezonu gibi muthisti.
1715625592003.png

3 bolumluk belgesel. gercek dram. yeni seyler degil gerci. eh yani.
1715882320159.png

Kimler geldi, kimler gecti’yi izledim.
Yani cok cerezlik bir dizi ama… Amasi da su: ne derinligi var iliskilerin, ne karakterler bile bulunduklari duruma uzuluyor. Cok goygoy kafasinda bir hayat yasiyorlar gibi geldi. Oyle olunca da dizinin sonunda uzulemiyorsun bile oradaki yasananlara. Her sey cok yuzeysel. En cok da kizin doktor erkek arkadasinin dedigi sey etkiledi beni: “Siz her seyi beraber yapmak mi zorundasiniz?” Kendi baslarina bir karakter olamama sorunu cekip, surekli bir grubun icinde olma, beraber hareket etme, birbirlerinin iliskilerinin her detayini bilme gibi micmic hareketler.

Gul, eglen, gec tadinda bir sey ariyorsaniz rahatlikla izleyebilirsiniz.

Geri