Yeni bir film / dizi izledim.

Konu sahibi son olarak 1033 gün önce görüldü
IMG_0964.jpeg
bu filmi izledim gerilim ama korku sahneleri yok bi gerilim müziği veriyorlar hani bi izlerken ufaktan bişi mi çıkıcak diyorsun istemsiz. 2 Farklı aile var biri daha muhafazakar diğeri de daha açık ama böyle izlerken açık aileye sinir oluyorsun böyle hareketlerine öbür aileye de sinir oluyorsun neden tahammül ediyor diye izledikten sonra etkisinden 1-2 gün çıkamadım imdb düşük ama gerçekten beğendiğim bir film olmuştu izleyen olursa yorumlarını yazarsa sevinirim tek ben mi böyle düşünüyorum acaba diye çok etkilemişti beni nedenini bilmediğim bir şekilde…

2. sezonu izledik kardesimle. yeni sinif, yeni hikaye, ayni seyler. galiba bu dizi devam ettigi surece, her sezon yeni bir olum gerceklesecek.
kimseyi dislamayin, kimseye kotu davranmayin, kimseyle dalga gecmeyin. zor, evet, sadece cocuk-ergen degil, koca koca insanlar da yapiyor bunu hala. hoslanmadiginiz kisilerle aranizda seviyeli bir mesafe olsun. sadece bu bile yeterlidir bir insani kirmamak, mahvetmemek icin, zor degil.
1708097369747.png

avatar: the last airbender (2024) izledik ailece. toplam 8 bolumu var ve animasyon versiyonunun hizlandirilmis hali. 2. sezonu da olacakmis. hikaye bitmedi sonucta. biz sevdik, begendik :emoji_relieved:

Ben üfürmeyi iyi bildiğim için, dizi film izlerken susamıyorum, senaryoyu komple değiştiriyorum, kendim yazıyorum aklımdan, olmuyor böyle de, çok yorucu, o yüzden izlemem bir şey kolay kolay.

dört bölüm izledim. gayet güzel, eğlenceli.

patroniçe diye izlediğim kadının kokainiçeye dönüşünü anlatan 6 bölümlük mini dizi. eksik ama fena değil.

F1978AC0-31D0-473E-A906-227488D0570F.jpeg

'Of Human Bondage'

Kategori: Film Noir

Konu; saplantili ask

Bette Davis, Vamp müthis oynamis
Leslie Howard, silik,skici ve bir o kadar da masum

Anahtar kelime
Sadomaso (duygusal sömürge daha cok)

Yil 1934

kitabin hizlandirilmis hali, fena degildi. oncelerden daha fazla ilgimi cekerdi bu tarz hikayeler, simdi eh iste.
1713119460818.png

ve su dortluyu izliyorum. bu buyuk ablalarimin izledigi dizilerdendi ben kucukken. ''kocakari dizisi'' diye aklimda kalmis. simdi kendim izliyorum ve acayip komik aslinda. su gibi akti, 5. sezonundayim.
1713119570476.png

Geri