Yeni bir film / dizi izledim.

Konu sahibi son olarak 1034 gün önce görüldü
8 bolumluk survivor yarismasi :emoji_thumbsup:

bazilariyla ilgili dusuncem:
team jill ve amber=tehlikeli guclu manipulatif cadilar. birbirlerini iyi bulmuslar ve belli ki ayni veya benzer yollardan gecmisler hayatlarinda. iyi anlasiyorlar, bff's. harbi harbi cadi gibiler. reelde de boyle kizlar/kadinlar var. zerre kadar sevmem ve bu tipleri tipinden bile tanirsin. neyse ki mental olarak gucluler (+ gereken yerlerde psiko ve kotu) ve sevdikleri icin sonuna kadar giderler. gypsy kavga tarzi cesaretleri var.

team charlie=kardes gibiler, ama pssy's. iyi organize oldular ve yasadiklari yeri, diger kamplarla kiyasla daha luks bir hale getirdiler.
bu isten anliyorlar yani. en rahati onlar. sakin adamlar.

javier bey ise itici mitici, ama sonuna kadar kendine ve dusuncelerine sadik kalarak pes etmedi. o yonden saygi duydum. sadece bir yarisma boyle kazanilmaz. bak o cadilar hayatta kalir, ama sen kalmazsin misal. hatta javier'in grubundaki adam, oradan gitmeyi sectiginde, mektubunda soyle demisti javier'e ''senin bilgin ve benim sana olan sabrim sayesinde ilerleyebildik''. cok hakliydi :d javier gibi tipler pek sevilmez karakter ve huylarindan dolayi.

kim kazandi? izleyin.
1678623609386.png

Son düzenleme:
Aileyi izliyorum ay yapım tavsiye ederim Sjsjsjsjs

Ara sira, insan oldugumuzu hatirlatan eserlerden.
Buna kesin kanaat getirdim.
Karanlik ve uc duygularin yasanmasini ister iken, kölelige giden bir yol.Yolun baslangici ise,Venedik te kaybolan bir ciftin caresizligi ve bu caresizligin onlari baska bir cift ile yollarini kesistirmesi.
Belki kaybolan ciftin Alter Egolari.
Ian McEwan'in sadizm anlayisini,Paul Schrader'in görsel bir şölen ile ve tabusuz yorumlamasi.

Yabanci Kucak

Angelo Badalamenti ise, filme gereken derinligini, müziği ile vermis.

bu 5 sezonu nasil izledim, hangi ara izledim hic bir sey anlamadim. su gibi akti. muthisti.
6. sezon, dizinin final sezonu olacakmis diye okudum.

benden 8,8/10 puanos
1680895486909.png

Son düzenleme:
bridgerton serisini sevenler bunu da cok begenecektir. tanidik simalarin gencligiyle ilgili diyelim. cok guzeldi, komikti, eglenceliydi ve duygusaldi.

bir sahnede queen charlotte, oglunun dugununde ogluna evlilikle ilgili akil vermisti. guzel konusmustu. annemin teyzesi de bizlere ona benzer seyler soylemisti, hatta kendi esini su anki haliyle tanisaydi, hic evlenmezmis onunla diye anlatiyordu. evlilik bir secimdir, surdurmekte oyledir. hayatta bu lazim olan seydir. iste o kisim guzeldi.
bunun disinda gercekten bir kral george ve kralice charlotte varmis. tamamen onlarin hikayeleri anlatilmiyor elbette, sadece o gercek kisilerden esinlenilmis, ufak tefek gerceklerle ve gerisi fantazi.

gulumseyerek, gulerek, bazen duygulanarak (''suna mi duygulandin ulan'' demeyin) izledim
1683360682932.png

belki yeni bir seyler kapariz, ogreniriz diye sunu izliyorum ara sira, ama i ih. kisisel finans yonetimiyle ilgili ve bu konuda yardim alanlar kendi ''rich'' hayatlarina ulasmaya calisiyorlar:
1683361246114.png

Son düzenleme:
Terzi yi izledim dün gece.
Alafranga baslayip alaturka ilerledi.
Begenmedim ya.Hikaye vasat.

Peyimi babaaa Peyami babaaa.. fagat öyle böyle terzi değil. Gözü kapalı gelinlik diktiği yetmiyor, gelinlik ölçüsünden gelin tanıyor.

Son gece vardiyam ve 3 lemeyi izleyeceğim. Doktorrrr doktorr ben gelecekten geri dondum, nasil olur marti ben seni az önce yolladım ajsndn
Back_to_the_Future_(film,_1985).jpg

3290439.jpg

Böyle bişey işledim nesflişte
Sanat filmi gibi ama diil
Darlayıcı rahatsız edici.
Bak izleyin bunu

Çomar nedir tane tane anlatmış.

Karavan yaşamını konu alıyor. Çok durağan bir film. Bu tür yaşamlara merakınız yoksa sıkılabilirsiniz.
indir.jpeg

Kemal'in gidişi saat 18 den sonra tüm kanallarda kaçırmayın

4 bolumluk, amerika'da calismakla ilgili, gercek hayattan kesitler/anlatimlar & statu, kazanc, toplumsal siniflar ve farklari konusunu ele alan ufak bir belgesel + obama'nin katilimiyla
1685994239690.png

veeeee su an 5. bolumunde oldugum yeni bir anime izlemeye basladim
sardi:emoji_thumbsup:
1685994613860.png

muthisti. cok guzeldi. 10/10 benden. mr grimmer, officer junge, doktor tenma, nina ve johan, dieter, itici eva, ve doktor tenma'nin hayatina giren tatli insanlar; hepinizi sevdim.
cok acayipti. tarihi olaylar ve fantazi, travma, saglik sektoru ve dedektiflik, boyle boyle konularda bir anime.
1687376327443.png
(ek olarak: toplam 74 bolum var ve her bolum 20-23 dakika kadar suruyor)

Son düzenleme:
black mirror izliyordum son haftadir. ben cok tuhaf siralamayla izledim butun bunlari, gerci fark etmiyor. her bolum farkli hikaye.
6. sezondan basladim, 5. sezona gectim, oradan 4. sezona, sonra 1. sezon ve karisik karisik 2. ve 3. sezonu izliyorum. ilk sezonu hic begenmedim bu arada. 6. sezondan basladigim icin baya iyi bulmustum ve ilgim artmisti. hala izliyoruz ara sira.

Boğa boğa ile kurak günler arasında kalıp boğa boğayı izledim. Bk gibi, siz izlemeyin

Geri