Yeni bir film / dizi izledim.

Konu sahibi son olarak 1034 gün önce görüldü
Biz bunu forumda her gün izliyoz Climax.

Babamın Kemanı (2022) - 6.0

Klişe bir senaryo, tahmin edilebilir bir son, tahmin edilebilir bir hikaye. Klasik bir yerli dram. Fakat Özlem yüreğimize o kadar dokundu ki iyi geldi. Özlem'in oyunculuğu hüzünlendirdi. Selim Erdoğan'ın baba ve dram rolleri çok iyi, yapıyor bu işi. Engin Altan'ın kibirli keman virtüöz rolü olmuş, çünkü adam donuk. Belçim Bilgin iticiliğine rağmen Özlem için insan izliyor.

1642970303748.png

The Royal Treatment (2022) - 5.3

Ülkenin adını bile o kadar absürt seçmişler ki filmin başında sabun köpüğü olduğunu anlıyorsunuz. Lavania Prensi, New yorklu hayatında hiç araba kullanmamış (bu detayı neden veriyorum bilmiyorum) kuaför & stilist kızla yolları kesişir. aşık olur, ailesinin anlaşmalı evliliğine karşı çıkmak ister. Zengin erkek, fakir kız. klasik bir yeşilçam filminden bile daha kötü bir yapım olmuş. Kızı fakir yapmışlar, kuaför yapmışlar, üstüne bir de gidip italyan göçmen yapmışlar.

1643206419157.png

Esme Madra ruhu içine kaçmış/kaçırılmış kadın rolünün içine çok güzel giriyor/uyuyor. Bayılıyorum oyunculuğuna.

507744.jpg

seriyi bitirdim sonunda. ilk iki filme göre daha izlenebilir.

Munich: The Edge of War (2021) - 6.9

Savaşa çok az kala belki savaşın bir ya da iki yıl geç başlamasına neden olan Munich anlaşmasını konu almaktadır. İngiltere başbakanı aman ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza Bey'in yatıştırıcı politikaları, savaşın karşıt tarafındaki iki üniversite arkadaşı, casusluk oyunları, çirkin Hitler şakaları... biraz merak uyandırıcı ama çok kaliteli bir film değil. Ayrıca netflixin bilinçli bir şekilde Hitler'i karizmatik olmayan birisinin canlandırmasına izin verdiğini düşünüyorum.

1643224368521.png

Örümcek Adam Eve Dönüş Yok

Normalde çok örümcek adam hayranı değilimdir ama marvel filmlerini severim, sosyal medya da özellikle instagramda o kadar çok spoiler vardı ki dayanamayıp korsan olarak izledim :D

Orijinal kalite olsa çok iyi olurdu ama dayanamadım bi spoiler vardı, filmde o da olunca çok heyecanlanmasam da izlemeye değerdi. :)

Munich: The Edge of War (2021) - 6.9

Savaşa çok az kala belki savaşın bir ya da iki yıl geç başlamasına neden olan Munich anlaşmasını konu almaktadır. İngiltere başbakanı aman ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza Bey'in yatıştırıcı politikaları, savaşın karşıt tarafındaki iki üniversite arkadaşı, casusluk oyunları, çirkin Hitler şakaları... biraz merak uyandırıcı ama çok kaliteli bir film değil. Ayrıca netflixin bilinçli bir şekilde Hitler'i karizmatik olmayan birisinin canlandırmasına izin verdiğini düşünüyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 52668
Şimdi netfliksten izliyorum:)

Hatırlamıyorum desem film cehaleti çıtasını çok mu ucururum

Neymar: The Perfect Chaos (2022) - 7.0

Günümüzde aktif oynayan iyi futbolcu denildiğinde sayılan birkaç isimden birisi. Bu kariyer basamağına nasıl geldiği, hayatındaki sansasyonel olayları ve kırılma noktalarını izliyoruz. Menajeri olan babasının futbolun sadece futboldan ibaret olmadığını ve koca bir şirket kurduğunu bize aktarıyor. Neymar'la ilgili iki anekdotum var. Kaostan beslendiğini yani kaosun onu motive ettiği, messi'den daha iyi bir futbolcu olduğu.

1643495347834.png

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window (2022) - 6.4

Bir oturuşta bitti cümlesinin karşılığı bu dizi olabilir. Kısa kısa, gizem, gerilim, aşk, şehvet derken bitti. Dizinin ismi dizinin kendisinden daha uzun. Psikolojisi kızını kaybettikten sonra bozulan bir annenin pencereden dış dünyayı izlediği ve o dünyada yeni bir adama takıldığı, ondan sonra da olayların geliştiği bir film olmuş.

1643658142282.png

Oldukca keyifle izledim ve su an da her hafta yeni bir bölümle devam ediyor .
İklim krizini fantastık ve an an duygulu anlatmış . Sürükleyici .

1643693543801.png

Zengin ve yoksul iki ailenin hayatları üzerine farklı bir yaklaşım olmuş .
1643693680776.png

Home Team (2022) - 6.0

Çerezlik bir prime time spor filmi olmuş. Ünlü bir koç ve küçükler liginde oynayan oğlu arasındaki baba - oğul sorunlarına takım nezdinde bir kurgu yapmışlar. Aslında konu klasik ama insan sıkılmadan izliyor. Ayrıca alacakaranlık jacob'un burada ne işi var yahu.

1643840648467.png

The Magnificent Seven (2016) 6.7

klişe bir western türüne kaliteli isimleri ekleyerek diyalogları yüksek aksiyonu fazla bir film yapmışlar. iki saatlik film, sondaki büyük savaşa hazırlık şeklinde geçiyor. bir köyün zenginler tarafından ele geçirilmemesi için yardıma gelen yedi adam, başlarında Denzel abimiz. bence çok sıkıcı bir film değildi, ilk yarısı biraz ağır ilerledi o kadar.

1644049701496.png

Tomb Raider (2018) - 6.3

Bir oyunu filmi dönüştürmüşler. Alicia'nın tek dezavantajı rolün önceki sahibinin Angelina olması, onun dışında yakışmış. Aksiyon sahneleri mantık hatalı olmasına rağmen güzeldi, lzlettirdi. Film biraz fazla indiana jones filmlerini benzemiş.

1644078275043.png

Tam benlikmis.Neden daha önceden izlemedigimi anlayamiyorum.

The Tinder Swindler (2022) - 7.4

Kendini zengin, fabrikatör, polis ve asker diye tanıtıp para talep edenlere lütfen itibar etmeyiniz. IC ISLERI Avrupalı kadınlar hiç smslerine de bakmıyor demek ki:)
Yeşilçam'da bolca örnek filmi mevcut olan Ferit abimizin gerçek hayattaki versiyonu, bu arada Simon denilen adam hiç çekici değil nasıl kadınları kandırmış anlamadım. Kadınlara üzüldük. Kadın ve para avcılığıyla ilgili güzel bir içerik olmuş, üstelik günümüzde herkesin kullandığı tinder üzerinden.

1644153586763.png

Through My Window (2022) - 5.6

Bir gençlik dizisine göre biraz fazla seks. Yani filmin konusu elle tutulur bir şey değil. Onu elde edeyim, beni sevsin, sevişelim temalı ispanyol gençlik filmi. komşu komşunun külüne muhtaçtır düşüncesinden yola çıkılmış ve o kül büyümüş, el ele vermiş ve film olmuş.

Bu arada Raquel fena halde İlayda Alişan'a benziyor.

1644185507764.png

I am Georgina (2022) - 3.9

Belgeselin amacı zengin biriyle evlenirseniz hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz temalı CR7'nin sevgilisi Georgina'nın kısa hayat hikayesi

1644442500762.png

Geri