Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Plesk in German sevdasi beni duygusallastiriyor.
Bu arada Plesk, Mars in 10.evde.Ondan kaosu seviyor olabilirsin. 10.ev oglak burcun evi ve mars in onda bulunmasi,bireyin sosyal statu ve kazanim icin sert ve atesli bir hale bürünebilecegini gösterir.Kavgalari, ortami anlaman icin gerekli görüyor olabilirsin.Liderlik vasiflarin var.Baba ile sorunlar da.
Acilarini analiz edemedim.
Oraya kadar gelebildim.ddd Gerisi gelecek.
Nyc vedik ile de bakabilir.
Ben tropical ile baktim.

Mesajların üstünde köşede bayrak var ona tıklayıp kaydet. Sonra profilinden yer işaretleri kısmından görebilirsinKonuyu geri kolaylikla bulabilmek icin atiyorum bu mesaji
O da cehennem azabi gibi,bitmiyo.İzleyecek dizi bulamıyorum, suits’e başladım tekrar .(
Çok sezon annem .(O da cehennem azabi gibi,bitmiyo.
Hangi gotfazır?geçen gün fight kulüp izledim. killa'nın şarkısını ararken bir kesit çıktı karşıma öyle keşfettim. çok iyi film. pek bilen de yok galiba. ama tam anlamak için en az 2-3 defa izlemeniz gerekebilir, ben ilkinde anladım ama![]()
sevgili süreyya puronaunsun yannış, gaafatha şeklinde okunuyor. bil istedim.Hangi gotfazır?
Francis Ford Coppola sivesiydi hocam.sevgili süreyya puronaunsun yannış, gaafatha şeklinde okunuyor. bil istedim.
ford'un bazı modelleri çok yakıyormuş sanırım bununla birlikte kasasını beğendiğim birkaç aracı var ancak sanıyorum toyotadan yana olacaktır tercihim.Francis Ford Coppola sivesiydi hocam.