Yeni bir film / dizi izledim.

Konu sahibi son olarak 1036 gün önce görüldü
Manifest dizisine başladim baya sardi bu tür diziler varsa önerin bana lütfen malum vaktim çok zuhahaha

indir.jpeg

Plesk in German sevdasi beni duygusallastiriyor.
Bu arada Plesk, Mars in 10.evde.Ondan kaosu seviyor olabilirsin. 10.ev oglak burcun evi ve mars in onda bulunmasi,bireyin sosyal statu ve kazanim icin sert ve atesli bir hale bürünebilecegini gösterir.Kavgalari, ortami anlaman icin gerekli görüyor olabilirsin.Liderlik vasiflarin var.Baba ile sorunlar da.
Acilarini analiz edemedim.
Oraya kadar gelebildim.ddd Gerisi gelecek.
Nyc vedik ile de bakabilir.
Ben tropical ile baktim.

biz bu yola baş koyduk, sonuna kadar german sevdası : )
acılarımı da analiz edersin uygun olduğunda. teşekkür ettim.

toplam 6 bolumluk, meghan ve harry'nin bulundugu ve konustugu bir belgesel.
ilk 3 bolumu izledim, geri kalan bolumler henuz yuklenmedi. bekledigimden daha iyi, daha guzeldi. guzel yapmislar. cidden iyi. gerci bu kraliyet ailesi ve kendileriyle ilgili dusuncelerimi degistirmez. bu zamanlar icin boyle bir belgesel gerekliydi bir bakimdan. bazi seyler soylenmeli ve bilinmeli, o yonden destekliyorum.

1670510748671.png

Konuyu geri kolaylikla bulabilmek icin atiyorum bu mesaji

dostlar godfather diye bir film serisi varmış sanırım, izleyen oldu mu? pek bilinmeyen, underrated bir film galiba. önerir misiniz?

Dalga geciyo galiba bigi efendi

geçen gün fight kulüp izledim. killa'nın şarkısını ararken bir kesit çıktı karşıma öyle keşfettim. çok iyi film. pek bilen de yok galiba. ama tam anlamak için en az 2-3 defa izlemeniz gerekebilir, ben ilkinde anladım ama:)

geçen gün fight kulüp izledim. killa'nın şarkısını ararken bir kesit çıktı karşıma öyle keşfettim. çok iyi film. pek bilen de yok galiba. ama tam anlamak için en az 2-3 defa izlemeniz gerekebilir, ben ilkinde anladım ama:)
Hangi gotfazır?

Geri