Dolar diyor hala dolar kışa kadar 8 TL olacak
Nasıl başaracaklarına dair planı da anlatırsan inanırım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dolar diyor hala dolar kışa kadar 8 TL olacak
Anladım onu. Bende ayrıca benzin kısmına takıldım. Tamamen saçmalıkhocam dalga geçtiğim kısım yazması değil ki.
eğlenceye, eylence yazması.
Söz verdim, anlatamam kusura bakmsNasıl başaracaklarına dair planı da anlatırsan inanırım.
Hayal satıyorsun ama alan yok artık.Dolar diyor hala dolar kışa kadar 8 TL olacak
15 Temmuzun finansörü ve planlayıcısıyla dost olan, kucaklaşan haindir demi İba.Söz verdim, anlatamam kusura bakms
İspanya'da düzenlenen NATO Liderler Zirvesi'ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cevabı damgasını vurdu. Zirvede Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) lideri Anastasiadis'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Paris'te buluşma teklif ettiği, Erdoğan'ın ise "KKTC'ye gel orada görüşürüz" dediği öğrenildi.15 Temmuzun finansörü ve planlayıcısıyla dost olan, kucaklaşan haindir demi İba.
Sana gene hikaye anlatmışlar. Tayyip içeride aslan ama dışarıda kedi mübarek. Senin gibilere hayal satıyorlar.İspanya'da düzenlenen NATO Liderler Zirvesi'ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cevabı damgasını vurdu. Zirvede Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) lideri Anastasiadis'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Paris'te buluşma teklif ettiği, Erdoğan'ın ise "KKTC'ye gel orada görüşürüz" dediği öğrenildi.