Yeni Asgari Ücret Tahminleriniz Nelerdir?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
15 Temmuzun finansörü ve planlayıcısıyla dost olan, kucaklaşan haindir demi İba.
İspanya'da düzenlenen NATO Liderler Zirvesi'ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cevabı damgasını vurdu. Zirvede Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) lideri Anastasiadis'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Paris'te buluşma teklif ettiği, Erdoğan'ın ise "KKTC'ye gel orada görüşürüz" dediği öğrenildi.

İspanya'da düzenlenen NATO Liderler Zirvesi'ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cevabı damgasını vurdu. Zirvede Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) lideri Anastasiadis'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Paris'te buluşma teklif ettiği, Erdoğan'ın ise "KKTC'ye gel orada görüşürüz" dediği öğrenildi.
Sana gene hikaye anlatmışlar. Tayyip içeride aslan ama dışarıda kedi mübarek. Senin gibilere hayal satıyorlar.
15 Temmuzun finansörü ve planlayıcısını kucaklayan, dostum diyen,..... hain değilmi?

5800-5900 civarı bir tahminim vardı 5,5’da kaldı

Ülke gerçeklerini yakından takip eden ve tahminlerinde haklı çıkan üyelerimizi tebrik ediyoruz.
Kendi adıma da 6 bin TL'yi aşmaz demiştim ancak net rakamın daha yukarı olacağını düşünüyordum.

Geri