Yengeç Burcuna Dair Herşey

Konu sahibi son olarak 269 gün önce görüldü
Omrum boyunca kimseyi evire cevire dovemedim yeltenemedim bile.....

birisi kendisine cok buyuk bir yanlis yapti diye, o kisiye ait olan bir esya, belki bir zamanlar size hediye ettigi bisi olabilir veyahut onu hatirlatan herhangi bir sey. iste butun bunlari toplayip, kirip dokup yirtip cope atan yengec burcu kizginligi:
1658012640846.png

yengec burcu anneleri, ailece evden cikmadan once butun cocuklarina bisiler tembih ederken:

yengeçleri seviyorum ama kolay oldukları kadar aşırı da zor insanlar. erkekleri mesela aşk için hep örnek gösterilir ama takıntıları onların aşklarının önüne geçerse dünyanın en çekilmez erkekleri olurlar. her duygularını aşırı yoğun yaşıyorlar. öfkelendiklerinde de sevdiklerinde de umursamadıklarında da hep en üst seviyeden yaşıyorlar bunu. kafalarına taktıkları bi şeyi çözene kadar o kadar didiklerler ki bazen neyi kafalarına taktıklarını bile unuturlar, o kadar kendilerinden geçiyorlar yani... çok iyi dost, çok düşünceli arkadaş, sahiplenici ve destekleyici bir yoldaştır ama yormaya da yorarlar insanı zaman zaman. bir sorun yaşadıklarında mesela sorunu oluruna bırakıp, biraz daha sakin düşünmek yerine hemen atağa geçip çözmek isteyip kalplerini kırdırıyorlar. bunu yapmasınlar...

• Beğen
Tepkiler: W
barbi film ve sarkilarini seven o yengecler var ya? iste onlar var ya. ya aslinda genel manada yengecler cocuk filmlerini ve sarkilarini severler. hitap ediyor kendilerine. cocuklar film izlerken, kendilerini de buna eslik ederken bulabilirsiniz. seve seve ustelik. her zaman belli etmese de.

kendimden ornek verebilirim.
28 yasinda olan yengec thalassa'nin tam olarak dinledigi:

Pasaklı bir burç :D Eğlence insanı plansız laylaylom bir hayat sürüyorlar.Bilim konuşsanız bile oradan bir şeyler bulur dramatik bir sahne yaşanır.En önemlisi kendi söylediğini 15 saniye sonra yalanlar.Çok çelişkili hareketleri var.Ama gerçekten iyiler :))

toksik toksik hareketler;;

(bir ara klipteki cocuktan hoslaniyor ve yakisikli buluyordum ya. gecti ama.)

Geri