Yengeç Burcuna Dair Herşey

Konu sahibi son olarak 269 gün önce görüldü
İşte en belalı burç :D Tanıdığım çoğu yengeci seviyorum, en yakın arkadaşlarımdan biri yengeç. Çok tatlı bir burç fakat bazen anlaşılması en zor insanlar bu burçtan çıkıyor.
uzak dursun ama yakın olsun. öyle bir burç :aeg:

• Beğen
Tepkiler: W
İşte en belalı burç :D Tanıdığım çoğu yengeci seviyorum, en yakın arkadaşlarımdan biri yengeç. Çok tatlı bir burç fakat bazen anlaşılması en zor insanlar bu burçtan çıkıyor.
uzak dursun ama yakın olsun. öyle bir burç :aeg:

Pff ne deyör bu larim biri annatsin :T:
Sen bide yukseleni oglak olani gor, peheyy .p

Boğa'dan sonra en sevdiğim burç.
Merhametli ve besleyici huyları güven veriyor.
En sevdiğim yönleri beni yormamaları.
Tam bir Yengeç kişisiyle aynı ortamdaysam ağzımdan çok söz çıkmaz genelde.
Oturuştan,kalkıştan,ses tonundan koyuyorlar tam teşhisinizi.
Genelde ev işlerine , özellikle mutfağa da düşkün olurlar,güzel yemek yapabileni çok güzel yemek yapar.
Merhametli demişken seçicidir Yengeç insanı,sanıldığı gibi affetmez önüne geleni sadece içinde bunu yıllara yayacak şekilde bir hırs haline getirmezler genelde, hayatlarına da herkesi almazlar.

İyi ki, iyi ki
hele uyum olayı tam olmuş, o anladı (:

Erkeği iyi, kadını felaket olan burç.

Yükselen burcunuz Yengeç ise

Dostlarınız: Ay( yönetici) Mars (Yogakaraka),Jüpiter,Ketu
Yansız: Güneş
Düşmanlarınız: Satürn,Merkür,Venüs,Rahu

Haritanızdaki ya da transit halindeki dost planetler doğası malefik bile olsa işlevsel bir benefik gibi çalışacak ve görünüm yaptığı evlerin kalitesini arttıracaktır. Hele bir de Yogakaraka ise faydacalıgı 2x artacak gezegenin mahadasha (dönemi) ya da antardashasi (dönemin dönemi) rasi ve navamsa konumuna göre çeşitli fırsat ve bolluklarla kutsanacaktir.
Yansızlar aldıkları görünümlere göre enerji sunacaktir.
Düşmanlar ise, doğası benefik bile olsa işlevsel bir malefik gibi çalışacak, mahadashaları,antardashaları rasi ve navamsadaki konum ve konularına göre problemler,engeller çıkarabilecektir.

yengec kadinlari da kinci olabilir. ozellikle deger verdigi seylere zarar verdiyseniz. kendilerini yumusatmak icin bu sekilde af dilemeniz gerekebilir:

bir yengec burcu hanfendinin ev duzenine karismayacaksin. ev temizligine veya esya degisimine yardim edeyim, yenileyim, iyilik yapayim derken boyle tepki alabilirsiniz:

Geri