Yemek yapmayı bilmeyen bir eşle olur mu?

Konu sahibi son olarak 980 gün önce görüldü
Et işleri kocadan tatlı işleri hanımdan

erkeğin özü ya kdjd

Moderatör tarafında düzenlendi:
olur olur yemekler bende :p
senin eşin değil eşinin 398373 akrabası bilmese yine sorun olmaz.... 92 öğün yemek çıkarabilecek kapasitenle küçük bir şehri doyurabilirsin her gün... enişte şanslı, keşke benim olsan!sjhjh.
+
yemek yapmayı bilmemesi değil, öğrenmeyi isteyip istememesine bakarım. öğrenmeyi isteyen, benimle mutfakta sebze kurutucu çevirirken ''üff bunlar bicepslere yarar mı?'' diyen biriyle olur. yemek yapma konusunda alık olsun azıcık ki kolay yönlendireyim. gelip de ''anam böyle yapıyordu'' diyemesin mesela. git anan yapsın o zaman. telefonum şarj olmuyor diye bugün gerginim biraz pardon....

Aç kalmayacak kadar yapıyorum. Çok böyle yemek işi seven biri değilim ama aklında bulunsun o seçilmiş kişinin…

Bamya yemegi yapmasinda ne yapamiosa yapmasin ben yemek yapip yerim

senin eşin değil eşinin 398373 akrabası bilmese yine sorun olmaz.... 92 öğün yemek çıkarabilecek kapasitenle küçük bir şehri doyurabilirsin her gün... enişte şanslı, keşke benim olsan!sjhjh.
+
yemek yapmayı bilmemesi değil, öğrenmeyi isteyip istememesine bakarım. öğrenmeyi isteyen, benimle mutfakta sebze kurutucu çevirirken ''üff bunlar bicepslere yarar mı?'' diyen biriyle olur. yemek yapma konusunda alık olsun azıcık ki kolay yönlendireyim. gelip de ''anam böyle yapıyordu'' diyemesin mesela. git anan yapsın o zaman. telefonum şarj olmuyor diye bugün gerginim biraz pardon....
deme demeee öyleee bu aralar çok kadın markajındayım :D
senin olmasam da her zaman sana yaparım...Alt üst oturabiliriz bence yapabiliriz bunu:=)
Eşimi böyle şeyler için yoramam tabikisi. Kendi yapmak isterse yapar! yoksa ayaklarını uzatsın , ben yemek hazır olduğunda seslenirim kocişşş yemek hazır:D

''karım yemek hazır'' diye bülbül gibi şakıyan adam yaratmaya çalışıyoruz şurada gelmiş neler diyorsun... kötü örneksin yosim... yapma...

Benim gocagarı, evlendiğimizde patates kızartabiliyordu sadece ben bunu aldığımda. (evet aldığımda. Feministler kudurabilir). Dedim bu iş böyle olmaz. Her akşam yemeğine anamlara giderim. Bunu kaldırabilirsen sorun yok dedim (evet feodal ve seksistim). Olur mu öyle şey dedi kıymalı makarna omlet derken Masterchef düzeyine geldi altı ayda.

Lan sonra yemek dediğin ne?
Tencereye yağı soğanı salçayı koy. Az kavur. Sonra ne pişireceksen doğra at içine. Biraz da öyle kavur. Koy üzerine sıcak su. Tuz serp.. kapat kapağı 45 dakika ocakta orta ateşte dursun indir al ye. Ya da yağla tepsiyi. Ne pişecekse diz tepsiye. Üzerinde az bi salçalı su gezdir. Sür fırına çıkar yarım saat sonra.

Neyini bilmiyorsun evladım bunun. Götüm kaba demiyor da.

yukarıdaki beyefendi bu konuda ateş püskürüyor.
ultra iyiyim diyemem, annemden dolayı pek alakam olmadı ama kendimce bir şeyler yaptım. ama evlenmeye karar verirsem, öğrenme sürecini hızlandırırım. karşımdaki kişiden de bunu beklerim çünkü görevden dolayı değil de hayatın iyi sürprizleri kadar kötü sürprizleri de olabilir. bilmekte fayda var. eğer ki bilmiyorsa, birlikte geliştiririz. öğrenmek istemiyorsa elbette canım kocam haftalık 4 günü dışarıda yeriz.

yosun fena ya aş evlerinde ki aşçılar gibi aynı anda bir çok tepsi baklava börek çörek ıslak kurabiye çıkarabilir

Geri