Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yoksa sen de yemek yükünün erkeğe yüklenmesini düşünen kadınlardan mısın süreyyaYoruldum
Güclü olan hayatta kalir düsüncesindeyim.yoksa sen de yemek yükünün erkeğe yüklenmesini düşünen kadınlardan mısın süreyya
Güclü olan hayatta kalir düsüncesindeyim.
Mesela,
Aksam ayni anda eve giriyosun partnerinle..is cikisi vs cart curt her neyseden döner iken..
Usayn Bolt hiziyla mutfaga kosuluyor..kim önce en iyi malzemeleri kapip yemek yapacak kendine mesela?Ocak basinda itisme kakismalar, tavalar olmus silah.dd
Sonra sulha baglanarak, iki taraftan yapilan yemekler afiyetle masaya oturup yenilir..birlikten güc dogar.
Ya da kisacasi, Faydacilik Kurami
Ben dogal seleksiyondan girip,pragmatizmden ciktim.yabaniden sonra süreyyada hikaye yazmaya başladı asdfgjsadfgkast
" "Yemek yapmayı bilmemek diye bişey olmaz. Kimse size fileto dimenzo alvino rosso yapın demiyo. Eşek değilsen iki tencere yemeği öğrenirsin. Ama yok ben tembelim diyosan o başka.
" "
-alfalar diriliyor-