Yemek yapmayı bilmeyen bir eşle olur mu?

Konu sahibi son olarak 979 gün önce görüldü
olmaz çünkü ben de bilmiyorum açlıktan ölmek hiç hoş bir şey değil :(

Olmaz. En azından öğrenmeye hevesli olmalı.

Tabii ki olmaz. Salata, makarna, omlet pilav çorba yapmayan bir erkek düşünemiyorum.

yelda öyle güzel girdi ki konuya yaşa kız diyecektim.
laf ağzıma tıkandı.
herkes kendini yaşatacak kadar yemek bilmeli.

Eş demiş Laedri.. :) Bir kadınla evlenemeyeceğim için standardımı sıraladım ben de. Yoksa sen de evde yemeğe ait tüm sorumluluğun kadına tanımlanması gerektiğini mi düşünüyorsun?

ben konuya yine ortasından girdim.
ben yemek konusunda iki tarafın da yeterince bilgi sahibi olması gerektiğini düşünüyorum.

yoksa sen de yemek yükünün erkeğe yüklenmesini düşünen kadınlardan mısın süreyya
Güclü olan hayatta kalir düsüncesindeyim.
Mesela,
Aksam ayni anda eve giriyosun partnerinle..is cikisi vs cart curt her neyseden döner iken..
Usayn Bolt hiziyla mutfaga kosuluyor..kim önce en iyi malzemeleri kapip yemek yapacak kendine mesela?Ocak basinda itisme kakismalar, tavalar olmus silah.dd
Sonra sulha baglanarak, iki taraftan yapilan yemekler afiyetle masaya oturup yenilir..birlikten güc dogar.
Ya da kisacasi, Faydacilik Kurami

Güclü olan hayatta kalir düsüncesindeyim.
Mesela,
Aksam ayni anda eve giriyosun partnerinle..is cikisi vs cart curt her neyseden döner iken..
Usayn Bolt hiziyla mutfaga kosuluyor..kim önce en iyi malzemeleri kapip yemek yapacak kendine mesela?Ocak basinda itisme kakismalar, tavalar olmus silah.dd
Sonra sulha baglanarak, iki taraftan yapilan yemekler afiyetle masaya oturup yenilir..birlikten güc dogar.
Ya da kisacasi, Faydacilik Kurami

güçlü olandan sonrasını okumadım.
demek ki memeyi gösteren kazanıyor.

Yemek yapmayı bilmemek diye bişey olmaz. Kimse size fileto dimenzo alvino rosso yapın demiyo. Eşek değilsen iki tencere yemeği öğrenirsin. Ama yok ben tembelim diyosan o başka.

Geri