Yemek yapmasını bilmeyen kadın!

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
hayatını bosa gecirmiş kadın iki yumurta kıramıyanlar var ne kadar icler acısı bide bazıları hemen der aman dısarda yeriz sen yap biz yeriz ne kadar banel seyler beceriksizim ben demiyorda.
Uzak durulması gereken kadın tipi bu güzellik cekicilik bir yana yemek yapamayan hanım cekilmez

sen yemek yapmasını bilen kadını bul gerisini boşver. ya da kadın yapmak zorunda mı illa kendin yapmayı dene?
Her açtığımız konuya şöyle kadın bulun böyle kadın bul diye belirtmek zorunda değilsiniz. İnsanlar kendilerine uygun eş seçiyorlar :) Ben de zaten yemek yapmasını bilen bir eş adayı tercihim.

Konuyla alakalı yorum yapalım! Konu açanlara git öyle bul böylesini bul demeyi bırakalım;)

Her açtığımız konuya şöyle kadın bulun böyle kadın bul diye belirtmek zorunda değilsiniz. İnsanlar kendilerine uygun eş seçiyorlar :) Ben de zaten yemek yapmasını bilen bir eş adayı tercihim.

Konuyla alakalı yorum yapalım! Konu açanlara git öyle bul böylesini bul demeyi bırakalım;)

gayette yazdıklarım konuyla alakalı siz de kim tarafından reddedildiyseniz gidin ona ateş püskürün bi zahmet burda saçma sapan konuları açmayı bırakın

gayette yazdıklarım konuyla alakalı siz de kim tarafından reddedildiyseniz gidin ona ateş püskürün bi zahmet burda saçma sapan konuları açmayı bırakın

Hala daha konuyla alakalı yorum yapmıyorsun :)
Yahu kimse beni reddetmedi :) Bunu nerden çıkardınız ?

Konularım saçma değil saçma olan senin mantık dışı fikirlerin!
Ha size saçma geliyorsa girmezsiniz konuya olur biter.
Kadınları aşağılayıcı hakaretvari bir cümleme rastladıysanız raporlayın . Gelip konularımı sabote etmeyin!

Benim abim benden güzel yemek yapıyor, gurur duyuyorum onunla harika bir ağabey. :d
Artık bu konuda ciddiye alamıyorum sizi Türk bey, yoksa uzun uzun cevaplardım ama :d

Öyle kadın mı olur ?
Evlerden ırak :T:

Ocak yakacağı yerde,
Ocağı söndürür.

Bir yere kadar ben yaparım, sonra öğrenmesi lazım her seferinden benden beklerse art niyet ararım.
Ama bazı yemekleri mundar etmesine engel olmak için gene mutfağa girerim, biraz iyiyimdir bu konuda.

Ay en sevdiğim lan. Ne güzel her allahın günü hamburger ve cipis gömebiliriz bu bahaneyle. :hppy:

Aşkın yolu miğdedenmiydi?
Herif gagta iki yımırta gır.

Yumurta hasliyorum farkli kivamlarda ve omlet yapiyorum birde makarna hatta makarnanin uzerine omlet iyi gidiyor :honk:

Yani en azından sarma falan sarsın

Tutup baklava börek açamam ama aç isem yemekte yaparım.

Geri