Yemek yapmasını bilmeyen kadın!

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Beyler bu iş kadınların görevi değil. Dönüp kendinize bakın önce.

Kelle paça öğrendim. Hürmüz ile yak, kulak burun göz diş yallahla sonra pişireceğin gün suda beklet. İyice sürt, yağ salça, domates, biber ve bol baharat eşliğinde koy düdüklüye.d

Yiyorlar sonra kolestonlar havada.d

Sürekli yaparım.

Kesin adı pelinsu Ece felandır.
Yemek yapmayı bilmeyen kadın şeye benzer neyse benim teşbihlerim çok kötü Vazgeçtim

Günümüzde artık yemek yapmasını bilmeyen kalmadı. İnternetten bakıp öğrenin çok kolay kızlar

düşünsene yumurta kırmayı beceremeyen kızlar bile var :S

yemek yapmayı bilmediğim dönemleri düşününce çok saçma geliyor. yemek yapmak abartılacak bir şey değilmiş, tamam kimisine göre zevkli kimisine göre değil orası ayrı ama zor değil öğrenmesi. haliyle isteği varsa öğrenebilir, istemiyorsa öğrenmez ama hayati ihtiyaçlarını karşılama becerisi cinsiyetlere göre sınıflandırılamaz. bir erkek de yemek yapmayı bilmiyorsa öğrenmeli, kimse bu dünyaya bir erkeğin karnını doyurmak için karnıyarık öğrenmeye gelmedi. yallaah.

yemek yapmayı bilmediğim dönemleri düşününce çok saçma geliyor. yemek yapmak abartılacak bir şey değilmiş, tamam kimisine göre zevkli kimisine göre değil orası ayrı ama zor değil öğrenmesi. haliyle isteği varsa öğrenebilir, istemiyorsa öğrenmez ama hayati ihtiyaçlarını karşılama becerisi cinsiyetlere göre sınıflandırılamaz. bir erkek de yemek yapmayı bilmiyorsa öğrenmeli, kimse bu dünyaya bir erkeğin karnını doyurmak için karnıyarık öğrenmeye gelmedi. yallaah.
Bütün iyi aşçılar erkek zaten

Bütün iyi aşçılar erkek zaten
sen yaptın mı eşine yemek? en son fırında tavuk yapıyordun corona oldum dedin sıyrıldın...
erkekler kendini hafife almamalı bence de çok başarılılar yemek konusunda, özellikle türk erkeklerine çok güveniyorum onlar her şeyi yapar.

her gün her gün dışardan yenmezmiş bağırsaklarım düğümleniyor dedi kocam:))))))))ay yok beeeeee pintiliğinden :)))))

Yemek yapmasını bilmeyen kadın da ne bileyim…. (Annem olsaydı buna, kendini kadından saymasın derdi :dd)
Hazırcı olabilir yani üşengeç ya da eli beceriksiz tadını tuzunu tutturamıyordur

- yoğun olup vakti olamayanlar muaf tutulmuştur, diyeceğim de bir adet yemekte olsa illa yapar hani .d

Geri