Yemek yapmasını bilmeyen kadın!

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Hadi buyur..
Ne diyeyim ben şimdi buna?

Evlenince hergün dışardan mı söyleyeceksiniz?

Vallahi saka gibisin. Sen öğren? Çalışan kadin istemeyi biliyorsunuz değil mi?

Yıllar önce Üniversiteden arkadaşlarla bir bayan arkadaşımızın evine gitmiştik. Kız hayatında yemek yapmamış biriydi. 2 gün dışardan yedikten sonra misafir olarak biz onun evinde kendisine yemek yapmaya başladık.
Aslında yemek yapmak istek meselesidir. İlk başlarda tadını veya kıvamını tutturamayabilirsin ama zamanla kıvamını da tadını da tutturabilirsin. Önemli olan üşengeç olmaması. :)

Günaydın çok sertsin :)
jsxnks tepkiye bak.
Günaydin, sert değilim de bikkinlik geldi kadınlara laf söylemenden. Tadi kacti yani ki hakli seyler söylesen neyse. :T:
O kiz kimse adres ver doveyim, onun yüzünden cekiyoruz bu zulmü asdfg

jsxnks tepkiye bak.
Günaydin, sert değilim de bikkinlik geldi kadınlara laf söylemenden. Tadi kacti yani ki hakli seyler söylesen neyse. :T:
O kiz kimse adres ver doveyim, onun yüzünden cekiyoruz bu zulmü asdfg
Açtığım konularda bir sıkıntı yok. Hepsi makul ve mantıklı konular.

Yeni nesil yemek yapmasını bilmiyor.
Eskiden kızlar Annelerini izler sıkıştırıtdı öğret diye. Şimdi ki nesil oje sürdüm yeni deyip bi çorbayı bile karıştırmıyor .

Endişe verici bir durum.
Bu yüzden tartışmaya değer diye görüyorum.

İyi günler :)

Eee siz de oje süren kızların peşinde koşuyorsunuz ama; o ne olacak? :)

Turk, su cinsiyetci konularindan vazgecmeyi dusunuyor musun?
Resmen nefret kusuyorsun kac gundur.
Kadinin gorevi mi yemek yapmak? Degil. Eger ki bilmiyorsa, kendine yemek yapmayi bilen bir sevgili/es secersin (ki istegin evde kolelik yapacak biriyse)
Evlilik de hayati paylasmaktir. Esler birbirlerine her konuda destek ve yardimci olmalidir. Ikisi de bilmeyebilir, ogrenirler zamanla. Ciddi anlamda, insanlar yapay zeka ile, marsa insan goturmekle, firlatilan fuzeleri geri dunyaya getirebilmekle ugrasirken, su 18. Yy kafalarinizi artik dogru duzgun yerlerde biraksaniz da onemli konulari konusabilsek artik

Turk, su cinsiyetci konularindan vazgecmeyi dusunuyor musun?
Resmen nefret kusuyorsun kac gundur.
Kadinin gorevi mi yemek yapmak? Degil. Eger ki bilmiyorsa, kendine yemek yapmayi bilen bir sevgili/es secersin (ki istegin evde kolelik yapacak biriyse)
Evlilik de hayati paylasmaktir. Esler birbirlerine her konuda destek ve yardimci olmalidir. Ikisi de bilmeyebilir, ogrenirler zamanla. Ciddi anlamda, insanlar yapay zeka ile, marsa insan goturmekle, firlatilan fuzeleri geri dunyaya getirebilmekle ugrasirken, su 18. Yy kafalarinizi artik dogru duzgun yerlerde biraksaniz da onemli konulari konusabilsek artik
He he tamam.

Gercekten sana yakismayan hareketler, lutfen yapma :parti:

Kadin dedigin makyaj yapmayacak ama bakimli olacak, caliscak, hesap ödeyecek, evlenince yemek ve temizlik yapip esine en iyi şekilde bakacak vs vs vs. Peki erkegin vasfi nedir bu ilişkide? Erkege niye ihtiyaç var yani? Kadindan eksiksiz ev isi bekliyorsan calismak istemediğinden sesini cikarmayacak ve en iyi imkânları sunabilecek mi maddi ve manevi anlamda? Yoooo. Anca kuru gürültü.

Bilmek zorunda değil bence, evliyse kocası yapar değilse sipariş verir.

Aman iste bir Y kromozomu var diye, dunyaya hukmedebilecegini sanan insan guruhu bir bizim ulkede var ne yapacaksin .p

Bir kere yazacağım daha da tekrarlamayacağım üstüne alınan alınsın!

Açtığım konuları uygunsuz bulan raporlayabilir!
Hoşuna gitmediyse girip yazmak zorunda değilsiniz.
Açtığım konulara girip shingami gibi 'Ciddi anlamda, insanlar yapay zeka ile, marsa insan goturmekle, firlatilan fuzeleri geri dunyaya getirebilmekle ugrasirken' saçma sapan şeyler yazmak zorunda değilsiniz.

Sanki kendisi Atomu parçalara ayırıyordu da bak benim saçma konum yüzümden vakit kaybetti! Hey Allahım ya :)

Konunun abes olduğunu düşünmüyorum. Tartışılmaya müsait bir konu.

O insanin icinden gelen birsey kadini erkegi olmaz o isin. Zaten dunyanin en iyi ascilari hep erkektir. Ama karnini doyuramicak kadar bile yemek yapamiyor baskalarina muhtac yasiyorsa atsin bi zahmet kendini bi yerden :d

flört döneminden evliliğe kadar geçen süre içerisinde erkeğin bu konu hakkında bilgi sahibi olduğunu varsayarsak başlıkta belirtilen kadının bir seçim olduğunu, bu nedenle seçimi yapan kişinin sonuçlara da katlanacağını düşünüyorum: bizi ilgilendirmez.

ayrıca içerisinde yemek yapmanın da olduğu ev sorumluluklarının sadece kadına yüklenmesini doğru bulmuyorum. bu sorumlulukların aile bireyleri arasında paylaşılması gerektiği kanaatindeyim.

sen yemek yapmasını bilen kadını bul gerisini boşver. ya da kadın yapmak zorunda mı illa kendin yapmayı dene?

Geri