Yemek yapan erkek seksiliği

Konu sahibi son olarak 39 gün önce görüldü
Mostorchefdeki Burak Kaya nasil?
Seksi mi?
Salak bi gülüsü var ama,o kdar kusur kadi kizinda da olurmuş.

böyle hayaller kurup czn burak gibi sırıtarak yemek yapan bi ruh hastası denk gelecek üzülcez… sezen’in tepkileri her şeyden komik ama yani sezencim evdesin, koridordan koşarak hızını almışsın, enfes bi manevrayla mutfağa dönüp tezgahın başında duran seksi erkeğinin tam ayağına oturan poposuna minik bir dokunuş yapıp balkona devam ediyorsun ve bi bakıyorsun yemek çoktan hazır… istemez misin yani :/
CE362A58-3A24-4E4F-AE6A-E9628AFD84D9.jpeg

@ArifÇ mutfakta çok seksidir.
Fırının kapağını açtıktan sonra hafif öne eğilmiş şekilde kaprisinin dizlerinin üzerine çıkmış, diz kapağında ki doğum lekesi göz kırpacak şekilde pozisyon alıp, minik el havlusunu yavas, kıvrak ve dairesel hareketle eline dolayıp tepsiyi sert ve hızlı bir şekilde kontrol ettikten sonra ki tatlı gülüşünü (bilirsin sen o gülüşü ismi vardır) görmenizi şiddetle tavsiye ederim.
doğum lekem yok benim , diğerlerini kabul ediyorum.

Cinsiyet rolleri açısından: "Yemeğe yardım eden erkek" daha makbül.

Dinozor avlamayı reddedip mağarada çocuk bakan erkek sadece eşcinsel olabilirdi sanırım.

Bkz: Ev işleri yapan erkekte testosteron hormonu azalır

Favorim Burak Kaya.

American Sociological Review okumayanlara, dünyayı kendi dar dünyası sananlara selam olsun.

Hahahahah yalnız 7. mesajda muhasır medeniyetler seviyesine ulaşabildi. .d

Yemek yapmak ev isi degil Pro bey.

çok konuştunuz artık biri tezgahının başında yemek yaparken fotoğrafını salabilir mi? bu forum için fazla oldu bu istek, pardon...
arifçem şimdi gelir açık büfenin önünde poz verir atar. biliyorum böyle olacak.

Geri