Yemek yapan erkek seksiliği

Konu sahibi son olarak 38 gün önce görüldü
oha sirius yazdı sanmıştım serçeymiş… hoş geldin kız, harika bi giriş yaptın djdjs. kessinler…
Hoş buldum teşk ederim. Kadir inanır gözümün önüne geldi bir an o iyi odun kırardı Sjsjssj

Ben baristaları daha seksi buluyorum. Hele sütle o kahveye şekil vermeleri yok mu? :)))

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Bizde cukulata yapiyoz ne var

o soğanları ince ince kesmeleri, o bıçakla parmaklarının ahenkle dans edişi, o tahta kaşığı ellerine aldıklarında “odundan kaşık yapmışlar yuh” şaşkınlığındaki seksi bakışları, o çorbaya daldırdıkları kepçeyle kıvamını anlayıp blendera uzanmaları, o bızzzttt sesini sakal tıraşı dışında bir yerde de duyarak hissetikleri haz, o eti mühürlerken kendilerine olan güvenleri, o pirinçleri ıslatırken tuzu eksik etmemeleri, o üç yumurtayla yeri geldi mi şekeri çırpmaları ve utanmadan fırını 175 derecede önceden ısıtmaları… yarabbilalesido… allah sizi iyi ki yaratmış seksipareler cenneti. sizi gidi labne kıvamlı bebekler… mümkünse sixe yakın packler… amme hizmeti: cedriklorenzen hadi eyvallah… biraz çilekli muffin tarifi not alayım, öhm. afiyet olsun <3
Usenmeden ne yazdin sen oyle bebegim. Ozet gec gozlerim agriyor

Yk canim kandirmislar

Aynen aynen seksi olduklarını düşünsünler ve hep yapsınlar..

yemekleri ben yapıyom kocam masayı toplamakta tabakları bulaşık makinesine yerleştirirmekte yardımcı oluyo. yere düşeni el süpürgesiylen tırtlatıyo:)))) mangal yapıyo et li şeyleri yapıyo elinden geleni yapyo canını yediğim daha napsın nee :)))))

Geri