ÜSözlük YeLda

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Sevgili yeLda foruma ilk üye olduğum zamanlardan itibaren mantıklı yorumları ile dikkatimi çeken üyelerimizden birisidir ve şeffaf oda konuğu olması ile beraber kendisini çok daha yakından tanıma fırsatı buldum.

Kaliteli duruşu ve hanımefendiliği ile herkes tarafından sevilen-sayılan bir insandır. Önünde güzel hedefler var ve istikrarlı bir şekilde o hedeflere ulaşacağından hiç kuşkum yok. Kalbi kadar kendisi de güzel, zarif ve çok hoş bir insan. İyi ki buradasın yeLdacığım, seni tanıdığımıza hepimiz çok mutluyuz.

Ahh sevgili yeLda,
Duruşunu, çizgisini, anlatım dilini,hanimefendiliğini çok ama çok beğeniyorum.
Forum ortaminda karşılaştığım ve iyi ki dediğim en nadide insan!
Manzara gibi hatun
Bu manzara karşısında bir çay içmek isterim:) evet evet çay içmeyi teklif ediyorum?
Gönül inşa eden insanlarla karşılaşman dileğiyle...
Hep güzel kal..

Son düzenleme:
dünya bir yana yeLda cığım bir yana, o benim değişilmez tek değerim. gözüm kapalı kefil olacağım tek insan. seni seviyorum. (birazcık sarhoşum)

Gelecekte Yeldacığım için şunu yazacaklar; müthiş fikirleri,, dingin bir hayatı, tatlı dili vardı ve çok çay içerdi. Herkes yeri doldurulur amma, yeldacığımın boşluğunu kimse dolduramaz.

İnsanları olduğu gibi kabul eden ve yargılamamaya çalışan isimlerden birisi sevgili @yeLda ve bu çabasına rağmen yine de bazen onu kırmaya çalışanlar çıkıyor ancak hiçbir koşulda bu kişilere prim vermiyor oluşunu çok takdir ediyorum.

Kariyer ve özel yaşamındaki hedeflerine en kısa sürede ulaşmasını dilerim, sevgiler...

uzun uzun yazmaya gerek
onunla muhabbet etme tanıma fırsatınız olduysa şanslısınız demektir.
yelda çok zarif ve harika bir insan bence üzmeyin sakın bu bayanı

@yeLda hanımı başka bir forumdan da tanıyorum. Orda bir röportajına denk gelmiştim. Hayalleri, umutları ve idealleri olan biriydi. Diliyorum ki gerçekleştirebilmiştir.

Kişiliği de on numara beş yıldız.

Durgun suda, kiyiya kadar dalgalar etkisi yaratan bir katre.

Bu kardesimizin benim icin yeri cok baska.uslubu karakteri cok duzgun.yorum yaparken karsisindaki insani dusunerek ve incitmeyerek yapiyor.sessiz sakin kendi halinde.ona yakisiyor.hep mutlu ol hatun

Duruşunu tavrını gülüşünü kalbini seviyorum bu kadının hiç yakından tanımaya gerek yok iki postunu okuyun sizde böyle düşünürsünüz

Ters bir şey yazıldığında bile sakinligini koruyup kendisine hayran bırakan biri. Eskiden beri tanırım diğer forumda da böyledir oturmuş bir karakteri vardır düşüncesini dile getirirken bile insanları kırmamaya gayret eder. Kalbinin güzelliği yüzüne yansiyanlardan...
Kendisiyle pek muhabbetim olmadı kesin bu yorumuma da şaşıracak ehe ama tanismasak da yıllardır denk geldiğim için gözlem sahibi olduk. Her şey gönlünce olsun.

Okuduğum her yorum çok değerli, ne güzel görüp, adlandırıp, yorumlamışsınız.. Fikirlerini samimiyetle ifade eden herkese çok teşekkür ediyorum.

Yelda bir avatar bul bu ne boyle cenaze evi gibi

Bugüne kadar kimseyle bir polemiğe girdiğine şahit olmadığım, fikirlerini ve düşüncelerini söylemekten hiç bir çekince duymayan, forum genelinde ortak saygınlığını karakterinden dolayı doğal olarak kazanmış nadide hanımefendidir. Çevresinde yaşayan her bireyin çok şanslı olduğunu düşünüyorum. böyle bir hanımefendinin hayatlarında var olabilmesi bile yaşamaya değer dedirtir.

Herkes bir Yelda olabilir ama kimse Yelda olamaz

Kendisi hakkında ki fikirlerim az-çok yukarıda ki postlarda özet geçilmiş.Yıllar evvel -ki kendisi hatırlamaz ama- birebir tartışmamız olmuştur farklı bir forumda. Henüz 19 yaş halime "fazla heyecanlısın" demişti. Eh yani insanlarla uyuşmuyorum ve bu büyük bir sorun biliyorum. Ve sorunu halletmek adına, en kısa zamanda daha büyük bir şekilde uyuşmamalıyım galiba...
İ.Özel'den bilinen-sevilen bir şiirini bırakıyorum aşağıya sevgili yeLda, yalnızlıklarımda dinlerim halen, selamlar

Geri