Oggy
Platin Üye
hepiniz vatsap mesajı arşivliyorsunuz, kaçınızda manitanın eliyle yazılmış bir kağıt var.................. kıskançlığı biraz azaltalım lütfenBildiğim bir psikolog var yardımcı olabilirim…

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hepiniz vatsap mesajı arşivliyorsunuz, kaçınızda manitanın eliyle yazılmış bir kağıt var.................. kıskançlığı biraz azaltalım lütfenBildiğim bir psikolog var yardımcı olabilirim…

Doru dedihepiniz vatsap mesajı arşivliyorsunuz, kaçınızda manitanın eliyle yazılmış bir kağıt var.................. kıskançlığı biraz azaltalım lütfen![]()
onu nasıl aldın da sakladın allah aşkına adsajfjfaDoru dedi
Bende de
ilk çay bahçesinde oturduğumuzda çayda tek şeker kullanmıştı… onun şeker poşeti var
Hepinizde ilk sinema bileti var…. Ben de şekerin poşeti var hangimiz daha çok seviyor tartışmayalım bence ok?
Söylemicemonu nasıl aldın da sakladın allah aşkına adsajfjfa
oggy arabayı senin park edip kağıdı onun saklaması gerekmiyor mu?arabayı park ettikten sonra telefon numarasını yazıp camın önüne koyduğu kağıt var kendi el yazısıyla yazılmış....................................

agdqsagdgas abi bizimkisi görece uzak mesafe ilişkisi sayılır........ şehirlerarası ulaşımda toplu taşıma kullanıyoruz, herkes kendi şehrinde kendi arabasını kullanıyor......... şahsi arabayla bir git gel parasına 2-3 kere görüşmüş oluyoruz yani............ ülkenin ekonomisini bizim ilişkimiz kurtaracak manifestlerinizi eksik etmeyin arkadaşlar <333333oggy arabayı senin park edip kağıdı onun saklaması gerekmiyor mu?
yan koltukta elinde bir buket gülle hayal ettim seni şu an, çık aklımdan.
Ekli dosyayı görüntüle 106637
dipnot: ayıcıklı pijamamı öne sürenin kulaklarını çınlatırım, o ev hali, o ponçiklik hali. oggy'nin durumu kabul edilemez.
Halla halla..Ben mektup yazip mahalledeki bi cocukla "git o ablaya bunu ver yegenim al su parayida bakkaldan bisi alirsin" demistim.
Bu nasil sevmeeeeek...Halla halla..
Kıracam kafanı..Bu nasil sevmeeeeek...
Cok gec ben kafayi senle kirdim.Kıracam kafanı..
hakiki bir imamoğlu hayranı...Yerebatan sarnıcı biletlerini saklıyorum..