yedikleri içtikleri şeylerin çöplerini saklayan sevgili çiftler

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
hepiniz vatsap mesajı arşivliyorsunuz, kaçınızda manitanın eliyle yazılmış bir kağıt var.................. kıskançlığı biraz azaltalım lütfen :bahar:
Doru dedi
Bende de
ilk çay bahçesinde oturduğumuzda çayda tek şeker kullanmıştı… onun şeker poşeti var
Hepinizde ilk sinema bileti var…. Ben de şekerin poşeti var hangimiz daha çok seviyor tartışmayalım bence ok?

arabayı park ettikten sonra telefon numarasını yazıp camın önüne koyduğu kağıt var kendi el yazısıyla yazılmış....................................
oggy arabayı senin park edip kağıdı onun saklaması gerekmiyor mu?
yan koltukta elinde bir buket gülle hayal ettim seni şu an, çık aklımdan.

ab0af3f50019a0fd2842f8df6793aa0a.jpg

dipnot: ayıcıklı pijamamı öne sürenin kulaklarını çınlatırım, o ev hali, o ponçiklik hali. oggy'nin durumu kabul edilemez.

oggy arabayı senin park edip kağıdı onun saklaması gerekmiyor mu?
yan koltukta elinde bir buket gülle hayal ettim seni şu an, çık aklımdan.

Ekli dosyayı görüntüle 106637

dipnot: ayıcıklı pijamamı öne sürenin kulaklarını çınlatırım, o ev hali, o ponçiklik hali. oggy'nin durumu kabul edilemez.
agdqsagdgas abi bizimkisi görece uzak mesafe ilişkisi sayılır........ şehirlerarası ulaşımda toplu taşıma kullanıyoruz, herkes kendi şehrinde kendi arabasını kullanıyor......... şahsi arabayla bir git gel parasına 2-3 kere görüşmüş oluyoruz yani............ ülkenin ekonomisini bizim ilişkimiz kurtaracak manifestlerinizi eksik etmeyin arkadaşlar <333333

Ben mektup yazip mahalledeki bi cocukla "git o ablaya bunu ver yegenim al su parayida bakkaldan bisi alirsin" demistim.

hediye vs. dışında bir şey saklamadım doğrusu. hatta onlar bile zul geliyordu, bu beni bir dağ ayısı yapar mı bilemem ama pek önemsemiyorum. işin daha çok düşsel tarafındayım. maddi somut gerçeklerinden çok hatıralarına/hikayelerine önem veririm.

Geri