Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İlk Çokomelinizin kabını saklamamış kadar kötüsünüz....gidilen konserler, gösterilen, uçak biletlerini saklamayı anlarım da didomun pisliğini niye saklayayım... ilk didom.
sakladıysan çıkar göster...İlk Çokomelinizin kabını saklamamış kadar kötüsünüz....
Adını bile unuttuğum bir kitabın arasında saklıyorum. Minik yavrum Hüsamettin Eymen kitaplarımı bir sahafa satacak ve o sahaftan birileri kitabı alıp sayfalarını karıştırırken bizim ilk çokomelimiz olduğundan bihaber şekilde çokomel kabına bakıp gülümseyecek...sakladıysan çıkar göster...
ben ilk tarkan biletimi saklıyordum ama kim bilir nerede![]()
minik hüsamettin kitapları satma yaşına gelene kadar belki de kitap kemirirken çokomel kabını da kemirecek... eve bir gelmişsin küflenmiş çokomel kabı hüsamettin'in ağzında. pardon hüsamettin eymen'in...Adını bile unuttuğum bir kitabın arasında saklıyorum. Minik yavrum Hüsamettin Eymen kitaplarımı bir sahafa satacak ve o sahaftan birileri kitabı alıp sayfalarını karıştırırken bizim ilk çokomelimiz olduğundan bihaber şekilde çokomel kabına bakıp gülümseyecek...
Bu arada benim de ilk Tarkan biletim kayıp. Yoksa ilk Tarkan biletlerinin böyle bir huyu mu var?
Bildiğim bir psikolog var yardımcı olabilirim…arabayı park ettikten sonra telefon numarasını yazıp camın önüne koyduğu kağıt var kendi el yazısıyla yazılmış....................................
O sırada okuduktan sonra mesajları dahi silen ben… fjjfjfj