yedikleri içtikleri şeylerin çöplerini saklayan sevgili çiftler

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
gidilen konserler, gösterilen, uçak biletlerini saklamayı anlarım da didomun pisliğini niye saklayayım... ilk didom.

sakladıysan çıkar göster...
ben ilk tarkan biletimi saklıyordum ama kim bilir nerede :(
Adını bile unuttuğum bir kitabın arasında saklıyorum. Minik yavrum Hüsamettin Eymen kitaplarımı bir sahafa satacak ve o sahaftan birileri kitabı alıp sayfalarını karıştırırken bizim ilk çokomelimiz olduğundan bihaber şekilde çokomel kabına bakıp gülümseyecek...

Bu arada benim de ilk Tarkan biletim kayıp. Yoksa ilk Tarkan biletlerinin böyle bir huyu mu var?

Adını bile unuttuğum bir kitabın arasında saklıyorum. Minik yavrum Hüsamettin Eymen kitaplarımı bir sahafa satacak ve o sahaftan birileri kitabı alıp sayfalarını karıştırırken bizim ilk çokomelimiz olduğundan bihaber şekilde çokomel kabına bakıp gülümseyecek...

Bu arada benim de ilk Tarkan biletim kayıp. Yoksa ilk Tarkan biletlerinin böyle bir huyu mu var?
minik hüsamettin kitapları satma yaşına gelene kadar belki de kitap kemirirken çokomel kabını da kemirecek... eve bir gelmişsin küflenmiş çokomel kabı hüsamettin'in ağzında. pardon hüsamettin eymen'in...

tarkan'ın kayıp şarkısını dinleyerek duygulanalım o zaman glu bey. bu şarkıyı da favela'ya enerji olarak yollayalım... iki çeyrek görünce huyu değişti am olsun.

• Kalp Gözler
Tepkiler: glu
Sevgililer ondan çöp oluyor ya ; samimiyeti, sevgiyi, bağlılığı, vicdanı saklasaydık yeterdi aslında .

Ben bunun sevgiden,aşktan falan olduğunu zannetmiyorum.Ciddi derecede hastalık ve toksiklik göstergesidir bu.

• Beğen
Tepkiler: Aze
bu konuda elizabeth taylor'u ornek alalim. kadinin her sevgili veya esinden (eslerinden), kraliyet aileleriyle yarisan mucevher koleksiyonlari vardi:d otuzdan sonra boyle olmali kadinlar:d

Ben böyle bir durum olduğunu bu başlıkla anladım yav, haberim bile yok. İnsanlar sevdiklerinin yediği içtiği şeylerin çöpünü saklıyor he? Kıyafetinden bir kumaş parçası, hediye ettiği çiçekten bir yaprak, saçından bir tel falan saklanır anlarım da, bu ilginçmiş.

O sırada okuduktan sonra mesajları dahi silen ben… fjjfjfj

Çöp toplayıp saklamak ruhsal bir hastalık belirtisi. Çöp evleri belediyelere nasıl şikayet edebiliyorsunuz. Çöp çiftleri de şikayet edebilirsiniz.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Çiçekleri bile kurutup saklamam böceklenirse diye....yemek çöpü şöyle kalsın....

arabayı park ettikten sonra telefon numarasını yazıp camın önüne koyduğu kağıt var kendi el yazısıyla yazılmış....................................

arabayı park ettikten sonra telefon numarasını yazıp camın önüne koyduğu kağıt var kendi el yazısıyla yazılmış....................................
Bildiğim bir psikolog var yardımcı olabilirim…

O sırada okuduktan sonra mesajları dahi silen ben… fjjfjfj
images

burhan abiyi bulduk sonunda

Geri