Yediğiniz ilginç ban ve sebepleri

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Burada göremedim seni @Lena :) bu meşhur konuda..
Hâlâ aşamıyorum Chelt denilen adamın beni yeterrrr daaaa diye banlamasını ahah.

Bu forumdaki übermod'lardan hiç akıllı ol bak, bir daha olmasın gibisinden ikazlar almıyorum. En azından arada bir yoklayıp sen kimsin ki falan çekersin, ama o da yok.

Alınıyorum. Biz böyle alıştırılmadık.

Siri de geyik konusu açtı diye banlanmıştı. Zor zamanlardan geçtik. Bize alışması baya ban ve zaman almıştı… hfjfjf

10 sene olacak tek ban yemedim.Duruş önemli.

• Beğenmedim
Tepkiler: ne
Ne alakasi var duruş ile belkide duruş olduğu için ban yeniyordur ? Hiç bir polemiğe girmeyince duruşlumu oluyorsunuz ?

Uff ne çok duruş dedim ya durmuş!

Foruma sene de beş kere giriyorsun, onun dışında çok fazla kişilerle diyalog kurmuyorsun, herhangi bir siyasi düşüncen ya da ideolojik olarak kendini açık etmiş birisi değilsin, uğruna kavga edip ban yiyeceğin arkadaşın da yok..
Normal bence ban yememiş olman, takdir ediyorum..

Ne alakasi var duruş ile belkide duruş olduğu için ban yeniyordur ? Hiç bir polemiğe girmeyince duruşlumu oluyorsunuz ?

Uff ne çok duruş dedim ya durmuş!
Kişinin çevreye olduğu kadar kendine karşı da bir duruşu vardır.Kendine duyduğu saygı, çok seslilige olan inancı, mizahın küfürle alakalı olmadığına dair fikri, tartışmanın bir adap ve ölçü içersinde yürüyebilecegine dair bakış açısı gibi bir çok duruş tarzı yani .Eğer aksi düşünceye sahipsek bunu karşı fikri çürütecek tezler sunarak konuşmak gibi.Yani duruştaki kastım kendimizi red etmek ya da ilkesiz, karaktersiz bir tarzı ifade etmek için değildir.Karşi tarafı aşağı çeken, alkış uğruna kargaşa yaratan tiplerden olmadım.Kendine yakışanı yapmak bir duruş ister.Burada ve gerçek hayatta kimseye kendimi ispatlamak gayesinde biri olmadım.Herkes fikrinde hürdür.O sınırları çizersek gerisi kendi çapında sadece laf atıp konuşur.Duruş,bunu gerektirir.

Özür dilerim okuyamam bu ney ya tamam en duduslu sizsiniz pardon duruşlu

Okumakla ilgili sorunlarını anlayabilirim.Bence okumak iyidir.En azından ön yargıdan bizi kurtarır.Sorun değil.

• Alkış
Tepkiler: ne
Teşk ederim haklısınız

Geri