Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ulan senin yüzündenlamer oğlu lamer diye banlanmış adamsın sen run...
ateşten gömleği giydik dokunursan yanarsın bu böyledir.Ulan senin yüzündenama sonrasında ki ekran görüntüsü gördün. Yıllardır hâlâ silmiyorum.
Yine de güzel günlerdi ya.
Ekli dosyayı görüntüle 93687
bu caps yüzünden 2 kez banlandım… engellilerle dalga geçiyomuşum..
Bi daha bakBurada göremedim seni @Lenabu meşhur konuda..
Hâlâ aşamıyorum Chelt denilen adamın beni yeterrrr daaaa diye banlamasını ahah.
Pekii senin milleti cimere şikayet ederim deyip, fetöcü demen ahahaSiri de geyik konusu açtı diye banlanmıştı. Zor zamanlardan geçtik. Bize alışması baya ban ve zaman almıştı… hfjfjf
Sinir anı yazdığım bir şeydi. Ciddiyet yoktu. JfjjfnPekii senin milleti cimere şikayet ederim deyip, fetöcü demen ahaha
Daha komik bir şey görmedim ya.
Beni admin yapıp, balkon konuşması yaptığım sırada çıkan arbede de beni banlayan X…. NOLDU SANA DA KALMADI FORUM. OğhkkBi kere de x in forum sahibi olduğunu bilmiyordum, adminlere “bunu çok aradınız mı” diye report ettiydim :dddddddddd
Ne alakasi var duruş ile belkide duruş olduğu için ban yeniyordur ? Hiç bir polemiğe girmeyince duruşlumu oluyorsunuz ?10 sene olacak tek ban yemedim.Duruş önemli.
Foruma sene de beş kere giriyorsun, onun dışında çok fazla kişilerle diyalog kurmuyorsun, herhangi bir siyasi düşüncen ya da ideolojik olarak kendini açık etmiş birisi değilsin, uğruna kavga edip ban yiyeceğin arkadaşın da yok..10 sene olacak tek ban yemedim.Duruş önemli.
Kişinin çevreye olduğu kadar kendine karşı da bir duruşu vardır.Kendine duyduğu saygı, çok seslilige olan inancı, mizahın küfürle alakalı olmadığına dair fikri, tartışmanın bir adap ve ölçü içersinde yürüyebilecegine dair bakış açısı gibi bir çok duruş tarzı yani .Eğer aksi düşünceye sahipsek bunu karşı fikri çürütecek tezler sunarak konuşmak gibi.Yani duruştaki kastım kendimizi red etmek ya da ilkesiz, karaktersiz bir tarzı ifade etmek için değildir.Karşi tarafı aşağı çeken, alkış uğruna kargaşa yaratan tiplerden olmadım.Kendine yakışanı yapmak bir duruş ister.Burada ve gerçek hayatta kimseye kendimi ispatlamak gayesinde biri olmadım.Herkes fikrinde hürdür.O sınırları çizersek gerisi kendi çapında sadece laf atıp konuşur.Duruş,bunu gerektirir.Ne alakasi var duruş ile belkide duruş olduğu için ban yeniyordur ? Hiç bir polemiğe girmeyince duruşlumu oluyorsunuz ?
Uff ne çok duruş dedim ya durmuş!