Yediğiniz ilginç ban ve sebepleri

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
yılın güzeli laf soksa begenirdin ama dedim diye banlamisti x beni

hayret, buraya bunu nasıl yazmamışım.kdfjg

forumu ilk aldığı gün 'benim içeride bir adminliğim kalmıştı' dediğim için 'ta*ş*ğını başka yerde geç' diye banlamıştıkfdjgf. hey gidi x, şimdi dön de banladığın kadına bir bak...........

forumu ilk aldığı gün 'benim içeride bir adminliğim kalmıştı' dediğim için 'ta*ş*ğını başka yerde geç' diye banlamıştıkfdjgf. hey gidi x, şimdi dön de banladığın kadına bir bak...........
forumlar ilk birleştiğinde, herkes konu altında goy goy yaparken ''benim içeride bi adminlik kalmıştı onu rica edebilir miyim'' dediğim için ''t*şşağını başka yerde geç'' notuyla banlanmıştım, ondan sonra da iflah olmasım zaten.dlfkg 3-5 günden 3,5 aya kadar temiz banlarım mevcut<333
hayretlik bir durum yok aslında….

küfrettiğim için banlanmıştım
başka sebepten ban yiyeceğimi düşünmüyom

cogunlukla küfür. ama x beni banlamadıgı gün rahat uyku uyuyamadıgı icin ota moka ciziyordu üstümü..en son karaktersizsim demiştim sanırım. iyi ki demişim keşke daha fazlasını deseydim hem hak ediyordu hem de zaten rutin olarak banlanıyordum hfşsjjsj

Sen de ban yediysen bu forum bize neler yapmaz ;d

Sanaldaki Ergenlik dönemlerimi hatirlamak istemiyorum, tsk.

Okey turnuvasında masayı ilk ben açmış beklerken malum kişi siteye giriş yaptı baktım davet atıyor.Siz gelin benim masaya dedim.Okey sitesi ve forumdan ban yemiştim.Siz siz olun mekana erken gelmeyin shshsjshsn

Yanlış hatırlamıyorsam yönetimi aşağılıyorum diye banlamışlardı. Geçmiş banlara bakabiliyor muyuz? Merak ettim bak..

keşke “proje sorumlusu” değil de “banlar sorumlusu” olarak geri gelse de şenlense ortalık, aynı hikayeleri dinlemekten sıkıldık… şu sayfada en az 5 ban var, buram buram kokuyor.

sene mö. bilmem kaç, plesk'in "malumat'ı banlayın" ricasında bulunması. bu tarz sebepsiz o kadar banım vardı ki bi tanesinin de plesk'in ricası üzerine olduğunu seneler sonra öğrenmem???
sanki kendi öğrendi. ben söyledim ben, ben, ben hahahah. ama bak öncesini hiç söylemiyorsun, olmuyor. o zamanlar böyle ponçik değildin.
siyasi değil de dini konuydu sanırım, zaten ne oluyorsa siyaset, din, spor üçgeninde oluyordu o zamanlar. ebu cehil gibi dolanıyordun hahah.

Şu X hangi devirdeydi? Bana niye denk gelmedi? Eğlenceli adammış.
Süresi geldiği halde nickimi ısrarla değiştirmediği için Sanem'e sataşmıştım, banla beni diyince de dediğimi dinleyip süresiz banlamıştı. İlk ve son banımdır muhtemelen. Bunun dışında dümdüz üyeyim ben, hiç adrenalinli olayım yok.

Geri