evet, biliyom tabii. o zaman sıradaki banın bana gelsibjjbjb şaka şaka…Sevdamıza kimse engel olamaz… <3
Evet napim ben çok sevince normal sevemiyorum abartıyorum. Kendinden anla halimi… sklskks
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
evet, biliyom tabii. o zaman sıradaki banın bana gelsibjjbjb şaka şaka…Sevdamıza kimse engel olamaz… <3
Evet napim ben çok sevince normal sevemiyorum abartıyorum. Kendinden anla halimi… sklskks
hayret, buraya bunu nasıl yazmamışım.kdfjg
forumu ilk aldığı gün 'benim içeride bir adminliğim kalmıştı' dediğim için 'ta*ş*ğını başka yerde geç' diye banlamıştıkfdjgf. hey gidi x, şimdi dön de banladığın kadına bir bak...........
hayretlik bir durum yok aslında….forumlar ilk birleştiğinde, herkes konu altında goy goy yaparken ''benim içeride bi adminlik kalmıştı onu rica edebilir miyim'' dediğim için ''t*şşağını başka yerde geç'' notuyla banlanmıştım, ondan sonra da iflah olmasım zaten.dlfkg 3-5 günden 3,5 aya kadar temiz banlarım mevcut<333
sen benden mi hoşlanıyorsun….hayretlik bir durum yok aslında….
Sen de ban yediysen bu forum bize neler yapmaz ;dhayret, buraya bunu nasıl yazmamışım.kdfjg
forumu ilk aldığı gün 'benim içeride bir adminliğim kalmıştı' dediğim için 'ta*ş*ğını başka yerde geç' diye banlamıştıkfdjgf. hey gidi x, şimdi dön de banladığın kadına bir bak...........
Hahahagsg mükemmel ya hsjsjsj :dddddd
kimdin sen… hatrlaymadm….sen benden mi hoşlanıyorsun….
sanki kendi öğrendi. ben söyledim ben, ben, ben hahahah. ama bak öncesini hiç söylemiyorsun, olmuyor. o zamanlar böyle ponçik değildin.sene mö. bilmem kaç, plesk'in "malumat'ı banlayın" ricasında bulunması. bu tarz sebepsiz o kadar banım vardı ki bi tanesinin de plesk'in ricası üzerine olduğunu seneler sonra öğrenmem???
sende mi benden hoşlanıyorsun............