Yediğiniz ilginç ban ve sebepleri

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Eski yönetimde, kendilerince yersiz disslike'lar verdiğim için banlandığımı da hatırlarım. Neymiş, forumun huzurunu bozuluyormuş. Senden daha iyi yönetecekler varsa, koltuğunu ona devret, derler. Bu söze uymalarına sevindim.

Yeni yönetim 60 darbecileri gibi salmışlar diyorlar her şey serbestmiş falan öyle duydum

• Kahkaha
Tepkiler: 0
Diğer forumdan admin bir bayana (yat uyu senin beynin alarm veriyor) demiştim hala o tarz biriyle neden diyalog kurduğumu çözemiyor ve kendimi bir köşede kınıyorum. Neyse öyle işte sonra sevgilisi banlamıştı sjjdjdj kafalar Jüpiter..

Hiç ban yemedim,insanlar neden banlanır diye düşünüyordum bazen ama bu sorumu cevabı bazen yaşayarak ve saygısızlık yapanları gördükten sonra değişti.
Hakeden her kimse banlanmalı.

• Beğen
Tepkiler: 0
işte en son yan forumda can sıkıntısına banlattırdım kendimi burada da serçeyi kışkırttım diye banlanmıştım en son .)))

Ben hâlâ @angie hanımın maç yüzünden yediği banı aşamadım ya :) daha efsanesi yok.. fetöcüler demişti haah.
Nereden aklıma geldi şimdi..
Gör şu kadını artık Ali Koç.. divan üyesi olması için daha ne yapacak..

Ben hâlâ @angie hanımın maç yüzünden yediği banı aşamadım ya :) daha efsanesi yok.. fetöcüler demişti haah.
Nereden aklıma geldi şimdi..
Gör şu kadını artık Ali Koç.. divan üyesi olması için daha ne yapacak..
Yönetimde kamkimiz yok ki şaf geldi diye banlasın sklsms

@Stockholm Sendromu en son şu 3 aylık premium banın hikâyesini anlat ya, o neydi öyle sanki adam vurdun.. sebebi çok komik bir şeydi ama, hatırlamaya çalışıyorum..
Sonrasında da özel üye olarak döndün, klâsik ban sonrası bir tur özel üyelik herkese.

Stocku hakaret sebebiyle banlayıp ban sebebine hakaret yazılması bence forumlar tarihinin ironisidir sklkslksks

@Stockholm Sendromu en son şu 3 aylık premium banın hikâyesini anlat ya, o neydi öyle sanki adam vurdun.. sebebi çok komik bir şeydi ama, hatırlamaya çalışıyorum..
Sonrasında da özel üye olarak döndün, klâsik ban sonrası bir tur özel üyelik herkese.
hatırlamıyorum ki, x dönemiydi….. ama oldu bayağı ya. özel üyeliğim yeni yönetimden. x bana günahını bile vermezdi.hşzjJa

@Oggy idama hazırlanan mahkûm gibi, pazar gününü bekliyor.. tarihin en ilginç ban olayı olacak bence.
Bazı eyaletlerde kamuya açık mahkemeler oluyor ya, öyle olacak galiba.
Savunma için hazırız.

Forumsalda gsli birine ağır konuşmuştum. Banladılar. Bak orada çok haklı bir ban idi…

senin de banlarının konusu hep sevdan be çiçeğim… gs söz konusu olunca gözün dönüyo bjbjbj
Sevdamıza kimse engel olamaz… <3
Evet napim ben çok sevince normal sevemiyorum abartıyorum. Kendinden anla halimi… sklskks

Geri