Eski yönetimde, kendilerince yersiz disslike'lar verdiğim için banlandığımı da hatırlarım. Neymiş, forumun huzurunu bozuluyormuş. Senden daha iyi yönetecekler varsa, koltuğunu ona devret, derler. Bu söze uymalarına sevindim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yeni yönetim 60 darbecileri gibi salmışlar diyorlar her şey serbestmiş falan öyle duydum
sadBenimki forumsaldaydı yalnız. Burada banlanmadım hiç.
Yönetimde kamkimiz yok ki şaf geldi diye banlasın sklsmsBen hâlâ @angie hanımın maç yüzünden yediği banı aşamadım yadaha efsanesi yok.. fetöcüler demişti haah.
Nereden aklıma geldi şimdi..
Gör şu kadını artık Ali Koç.. divan üyesi olması için daha ne yapacak..
hatırlamıyorum ki, x dönemiydi….. ama oldu bayağı ya. özel üyeliğim yeni yönetimden. x bana günahını bile vermezdi.hşzjJa@Stockholm Sendromu en son şu 3 aylık premium banın hikâyesini anlat ya, o neydi öyle sanki adam vurdun.. sebebi çok komik bir şeydi ama, hatırlamaya çalışıyorum..
Sonrasında da özel üye olarak döndün, klâsik ban sonrası bir tur özel üyelik herkese.
Güle güle kullan, bu sene sana en komik üye oyunu verdik, en güzel üye oyunu verdik.. sıra en özel de mi yoksa..hatırlamıyorum ki, x dönemiydi….. ama oldu bayağı ya. özel üyeliğim yeni yönetimden. x bana günahını bile vermezdi.hşzjJa
senin de banlarının konusu hep sevdan be çiçeğim… gs söz konusu olunca gözün dönüyo bjbjbjForumsalda gsli birine ağır konuşmuştum. Banladılar. Bak orada çok haklı bir ban idi…
Sevdamıza kimse engel olamaz… <3senin de banlarının konusu hep sevdan be çiçeğim… gs söz konusu olunca gözün dönüyo bjbjbj