Yediğiniz ilginç ban ve sebepleri

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
ya ben çok banlandım. hele bi ara mevsimlik işçi gibi yaz başı banlıyor, sonbaharda geliyordum. kışın banlıyordu bahar sonu gelebiliyordum. (fırkhhhh)

unutamadıklarım;

ilk banım burada çok sevdiğim bir arkadaşıma -ismi lazım değil- terörist demişti şüheda denilen zerzevat. ben de siz doktor değilsiniz şırıngada hava boşluğu var minvalinde bir giriş yapmıştım. sonra banlandıydım. bayan üyemize küfür ettiydim. hee bayan.

yine bi keresinde "ıslandım" yazmıştım ve banlanmıştım. admin kuru seviyormuş meğer shhsjs (pilavlı olan)

bir keresinde de "allah mısınız ulan" deyü çıkmıştım yunus emre misali. banlar allah deyü deyü.

diğerlerini de sayarsak sanırım rahat bi on kez banım vardır. övündüm bunla shsj. anarşela
Benim icin en olaylı banın donlu ban idi sklsks
Banela yap nicki skljs

ama o cümle ondan başka şekilde kurulsa aynı tadı vermezdi kjfgf 3 gün boyunca güldüm ben ona
sağ ola abi, ne mutlu bana. banlanırken bile mizah peşinde olduğumuzun kanıtı olsun bu da. gerçi ben üç gün yas beklerdim ama neyse. fkjd
Benim icin en olaylı banın donlu ban idi sklsks
Banela yap nicki skljs
Donlu demesek. Aklıma muhallebi rengi içliğim geliyor da.

sağ ola abi, ne mutlu bana. banlanırken bile mizah peşinde olduğumuzun kanıtı olsun bu da. gerçi ben üç gün yas beklerdim ama neyse. fkjd

Donlu demesek. Aklıma muhallebi rengi içliğim geliyor da.
bi banlanmana çok içerlemiştim de uzun uzun yazmıştım galiba sözlüğündeydi. ama onun dışındakiler hep komikti ben napayım. jkdf "bu mesajı silmiyorum ki herkes nasıl biri olduğunu görsün bu adamın"

ya ben çok banlandım. hele bi ara mevsimlik işçi gibi yaz başı banlıyor, sonbaharda geliyordum. kışın banlıyordu bahar sonu gelebiliyordum. (fırkhhhh)

unutamadıklarım;

ilk banım burada çok sevdiğim bir arkadaşıma -ismi lazım değil- terörist demişti şüheda denilen zerzevat. ben de siz doktor değilsiniz şırıngada hava boşluğu var minvalinde bir giriş yapmıştım. sonra banlandıydım. bayan üyemize küfür ettiydim. hee bayan.

yine bi keresinde "ıslandım" yazmıştım ve banlanmıştım. admin kuru seviyormuş meğer shhsjs (pilavlı olan)

bir keresinde de "allah mısınız ulan" deyü çıkmıştım yunus emre misali. banlar allah deyü deyü.

diğerlerini de sayarsak sanırım rahat bi on kez banım vardır. övündüm bunla shsj. anarşela
allah mısın ekran görüntüsünü biriniz atsın lütfen. geçen paylaşılmıştı.

bi banlanmana çok içerlemiştim de uzun uzun yazmıştım galiba sözlüğündeydi. ama onun dışındakiler hep komikti ben napayım. jkdf "bu mesajı silmiyorum ki herkes nasıl biri olduğunu görsün bu adamın"
abi hatırlıyorum o yazını, hatta duygulanıp gözyaşlarım sel olmuştu. ancak şimdi bulamadım nedense. övüldüğüm mesajları da mı sildiniz. allah mısınız ulan siz fkjd

Şimdi siz buraya banlanma sebeplerinizi açık açık yazınca da banlanmanız gerekmiyor mu… bence evet…

Olayı da kişileri de tam hatırlamıyorum, bir kere de küfür yediğim için banlanmıştım sanırım.

plesk "malumat'ı banlasana" diye ricada bulundu diye banlamış adam beni ya, bunun üstüne çıkarak beni geçebilecek olan var mı cidden??

aynısını senin anana yapsalar hoşuna gider mi demiştim.
banlamislardi.

Geri