O soruda sorulmaz yani biggie. ://
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
o an çok alakasız değil gibiydi diye kalmış aklımda ve ayrıca niçin sorulmasın yahuO soruda sorulmaz yani biggie. ://
Oda sanki sana dicekdi 75cc..o an çok alakasız değil gibiydi diye kalmış aklımda ve ayrıca niçin sorulmasın yahu
makul bir cevap olurdu, boşa g*t altına gitmezdim. şahsi düşüncemdir pek tabiiOda sanki sana dicekdi 75cc..
Bosver kaderde varsa bandan kacamiyorsun :/makul bir cevap olurdu, boşa g*t altına gitmezdim. şahsi düşüncemdir pek tabii
sağlık olsun, ban açılıyor elbet. sağlık önemli ama. buna ek olarak memeler de önemliBosver kaderde varsa bandan kacamiyorsun :/
Banlanirsan karismamsağlık olsun, ban açılıyor elbet. sağlık önemli ama. buna ek olarak memeler de önemli
ufak bir kopuş dönemim oldu, doğrudur. en son özel bölüm açmıştık :d sonrası bir tık bulanık, net hatırlamıyorumBanlanirsan karismam
Bu arada cok meme konusu isledik X varken. Nerdeydin kiş uykusunami yattin
Biggie sus artik susufak bir kopuş dönemim oldu, doğrudur. en son özel bölüm açmıştık :d sonrası bir tık bulanık, net hatırlamıyorum
teşekkür ederim sevgili sezenBanlanma diye![]()
Nedemek <3teşekkür ederim sevgili sezen
Evet denedim iyi bişey 50 kişi bakmış noldu diye çok heyecanlı kendimi bı ben banlarımbanlama nedeniniz "ulan nasıl oluyor acaba" şeklinde bir sıkıntı mıydı
makul bir yaklaşımEvet denedim iyi bişey 50 kişi bakmış noldu diye çok heyecanlı kendimi bı ben banlarım
Yarma yi yakalim.Hiç ban yemeyenler gelin sarılalımm..xd