ibadeath
Elmas Üye
sanki bize de böyle bir şey söylenmişti. sen söyleyince hayal meyal anımsadım.
Hmm ne çıkışlısın torna tesviye falan mı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sanki bize de böyle bir şey söylenmişti. sen söyleyince hayal meyal anımsadım.
Haklısınız türkçeyi tam olarak doğru kullanamıyoruz, yazamıyoruz. Ben bunu kendimize ve aldığımız eğitime bağlıyorum.Birleştir Sayın admin hanım
elektrik bölümü mezunuyum, bize makinaları öğtetiyorlardı motor sargısı yapıyorduk.Hmm ne çıkışlısın torna tesviye falan mı
Niye böyle yapıyorsunuz melnur bey klavyem oto atıyor harfleri ablamla konuştum Almanya perişanmışHaklısınız türkçeyi tam olarak doğru kullanamıyoruz, yazamıyoruz. Ben bunu kendimize ve aldığımız eğitime bağlıyorum.
Bu ara yukarıda yazdığınız cümledeki "Sayın" kelimesi küçük harfle yazılır.
Kötü bir niyetim yoktu gerçekten, sadece ufak bir imla hatasını düzelteyim dedim.Niye böyle yapıyorsunuz melnur bey klavyem oto atıyor harfleri ablamla konuştum Almanya perişanmış
Ablam yok efendim şaka yaptım : DKötü bir niyetim yoktu gerçekten, sadece ufak bir imla hatasını düzelteyim dedim.
Almanya o kadar perişanki dünyanin dört köşesinden vatandaşlar her türlü rizikoyu göze alıp buraya gelmeye çalışıyorlar. Halimiz perişan siz başınızdaki zata dua edinki rahat bir yaşam sürdürüyorsunuz.
Mazur ile maruz u karıştıran insanlara ne demeli
Emin misin
Aynen aklıma geldi söyledik işteBu konu yazım yanlışı değil, sözcüğü anlamına göre kullanamamak.
Dilimizde böyle örnekler de çok, sınav soruları için yeterli malzeme oluyorlar.
DeğilimEmin misin