Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aforoz edildiniz.De da’yı ayrı yazabiliyorum bunun için övülmeliyim başlığı)
Tamam yapıyom ediyom şeklimde konuşma tarzı gibi itici bir şey bu ama yangın çıkaracak kadar da önemli bir şey değil bence.![]()
İnanamıyorum bu nasıl olur? JdkskdAforoz edildiniz.
niye foruma ayak uyduruyorsunuz efendim, siz kendi bildiğiniz yoldan gidin…@Melis hanimcığım ben foruma ayak uyduruyorum herkes çok dovru da bi ben mi yanlışım ?
Kelimeleri, cümleleri birbirine bağladıkları için ayrı yazılıyorlar.De da ayir ya da ayir ki'yi ayir. Ayir oglu ayir, ayirma olayini kim cikarmis bu da sacma bence. Yine de siz bilirsiniz.....
Acele ile yazıldığında hatalar olabiliyor ancak bilinçli olarak kelimelerin yanlış yazılmasına anlam veremiyorum.ah lefty, keşke sadece bunlar yanlış olsa…
Bildigin bir dil var mi boyle ayirmali ?Kelimeleri, cümleleri birbirine bağladıkları için ayrı yazılıyorlar.![]()
Rusça ve Çince kadar zor olduğunu düşünmüyorum.Bildigin bir dil var mi boyle ayirmali ?
Başlık atarken en sonda "nokta" kullanılmaz ancak ünlem ya da soru işareti kullanılabilir.Başlıkların büyük harf ile başlaması gerektiği çok iyi bilindiği halde nedense küçük harf ile başlık atılıyor ayrıca başlıklarda 'nokta işareti' hiçbir koşulda kullanılmaz.
çabasını takdir etmek lazım yine de.: ))Hayır yani yapay zekaya ne güveniyorsun hakkaten ' yapay ' zekaymış yazım yanlışı diyememiş jkldsa
Tabiki sonuç olarak sayesinde zihin alıştırması yaptık. Çağrışım manyağı olduk ahahaçabasını takdir etmek lazım yine de.: ))
"Ki"yi ayırman gerekiyordu.Tabiki sonuç olarak sayesinde zihin alıştırması yaptık. Çağrışım manyağı olduk ahaha
Evet yazım yanlışım da yoksa konu uzamadan uzayabilirim:d
Allah beni davul etmesin emi."Ki"yi ayırman gerekiyordu.
Bari burada yanlış yapmasaydın.dddd