Yazım yanlışları konusu

Konu sahibi son olarak 79 gün önce görüldü
@Melis hanimcığım ben foruma ayak uyduruyorum herkes çok dovru da bi ben mi yanlışım ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Öpücük
Tepkiler: ne
De da’yı ayrı yazabiliyorum bunun için övülmeliyim başlığı :))
Tamam yapıyom ediyom şeklimde konuşma tarzı gibi itici bir şey bu ama yangın çıkaracak kadar da önemli bir şey değil bence. :)

• Alkış
Tepkiler: ne
De da’yı ayrı yazabiliyorum bunun için övülmeliyim başlığı :))
Tamam yapıyom ediyom şeklimde konuşma tarzı gibi itici bir şey bu ama yangın çıkaracak kadar da önemli bir şey değil bence. :)
Aforoz edildiniz.

Aforoz edildiniz.
İnanamıyorum bu nasıl olur? Jdkskd :))

kabul edelim arkadaşlar, de da ayrımı yüzünden linç yiyeceğiniz tek yer sosyal medya, onun dışında hayat devam ediyor. İntegrali öğrendik diye hiçbirimize plaket takdim edilmedi, mitoz bölünme ile varoluşsal bir takım düşüncelerimizden de arınamadık :))

De da ayir ya da ayir ki'yi ayir. Ayir oglu ayir, ayirma olayini kim cikarmis bu da sacma bence. Yine de siz bilirsiniz.....
Kelimeleri, cümleleri birbirine bağladıkları için ayrı yazılıyorlar.:)

Başlıkların büyük harf ile başlaması gerektiği çok iyi bilindiği halde nedense küçük harf ile başlık atılıyor ayrıca başlıklarda 'nokta işareti' hiçbir koşulda kullanılmaz.
Başlık atarken en sonda "nokta" kullanılmaz ancak ünlem ya da soru işareti kullanılabilir.

nefret ediyorum ya.
ayıramıyoruz işte olmuyor… kimse “da ayrı yalnız” demesin diye garintileyip her şeyde ayırıyorum…

Yani kurallara uygun yazmaya meraklıyız aslında ama şu telefon klavyesi bizi bitirdi be. Yoksa imlaya dikkat etmeyi seviyoruz.

Hayır yani yapay zekaya ne güveniyorsun hakkaten ' yapay ' zekaymış yazım yanlışı diyememiş jkldsa

Geri