Yazım yanlışı yapan insan

• Kullanıcı Yek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1052 gün önce görüldü
Adam 30 yaşına gelmiş hala soru ekini ayıramıyor ne kadar acı.

Keşke şunun orijinalini atabilsem....

Hikayesi de şey; itüsözlük admini wondrous bir gün sinirlenir ve olaylar gelişir
Adsız.png

de da ya dikkat etmiyorum. Mesela yada yerine ya da yazıyorum. Çok daha seksi duruyor

Hızlı yazdığım zamanlarda çok iyi bildiğim bir kelimeyi bile hatalı yazabiliyorum fakat bu sadece hızlı yazmanın yarattığı sorun yani ayrı yazılması gereken kelimeyi bitişik yazdığım zamanlar olabiliyor. Örneğin; yurt dışı kelimesini ayrı yazmam gerekirken, sonradan görüyorum ki bitişik yazmışım ve düzenleme süresi de dolduğu için değiştirme şansım olmuyor.

Sosyal medyada yazışmalara çok dikkat etmiyorum fakat yine de özenli yazma gayreti içindeyim.

Dalgınlıkla olabiliyor.
Bırakın de da yı bazen kelimeyi bile yanlış yazıyorum :D
@X bile dalga geçti benimle bugün. Çağırmak yerine çapırmak yazmışım .
Üzdün abi :(

çok dikkat etmeyin bir zaman sonra takıntı yaptım sonra taka taka ben de yanliş yazmaya başladım :/

Bazen gıcık olduğum şarkılarda da öyle oluyor sonra dilimden düşmüyor takınca takıyorum sjsjs

Dalgınlıkla olabiliyor.
Bırakın de da yı bazen kelimeyi bile yanlış yazıyorum :D
@X bile dalga geçti benimle bugün. Çağırmak yerine çapırmak yazmışım .
Üzdün abi :(

o yanliş ki çiçemm değil klavye hatası

Daha önce bir yerde yazmıştım ama hatırlayamadım.

Üst düzey yetkili bir ablaya "iyi çalışmalar" yerine "iyi çakışmalar ehehe" yazdıydım da beni yer bezi olarak kullandılar bir süre ofiste.

Son düzenleme:
o yanliş ki çiçemm değil klavye hatası
Çiğdem sen misin? ♥ <3 (değilsen kalbi geri alıyorum :d )
Ne olursa olsun yanlış yazmayı da yazım yanlışı yapmayı da sevmiyorum ama elimde olmadan dikkatsizliğimden dolayı olabiliyor : )

Herkes yazar ama herkes düzgün konuşamaz. Insanları yazım yanlışlarına göre değerlendirmeyiniz.
Size sayfalarca mesaj yazan ve hiç yazım yanlışı yapmamış bir insan sizinle yüz yüze konuşurken tek kelime dahi edemez.
Doğru yazan değil, doğru konuşan insanları tercih ediniz.
Yanlışlar düzeltilebilir, lakin üslup asla düzelmez.

Felan değil falan. Şunu öğrenin yeter.

direk değil direkt. şunu öğrenin yeter.

her yere direk felan yazıyoruz.çok ayıp ediyoruz.

saşma saşma gonuşma ya

Geri