-
-
-
-
-
Merhaba arkadaşlar ülkemizde ki yazılı ve görsel medya ile ilgili düşünceleri merak ediyorum.
1. Mevcut bulunan yazılı ve görsel medyadan memnun musunuz?
2. Gündemi kimler belirliyor?
3. Yazılı ve görsel medya bir güç müdür?
4. Haber kaynaklarını açıklama zorunluluğu yok? Bu durum sizce sağlıklı mı?
5. Gündüz kuşağında yayınlanan programları gerekli buluyor musunuz?
6. Bir çok kanalın yanlı (yandaş) yayın yaptığını düşünüyor musunuz?
7. Yazılı ve görsel medya da liyakat çok önemli olduğu halde sizce buna önem veriliyor mu?
8. Yapılan haberlerin doğruluğuna inanıyor musunuz?
Bugün gelen haberlere göre Kanal D TV kanalında program sunucu Buket Aydın hanımın görevine son verilmiş, kendisi hükümet destekçisi olarak görülen birisiydi. Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı program ile gündeme gelmişti. Seçim sonrası buna benzer kişilerin biletinin kesileceği söylentileri vardı, yorumları ve düşünceleri yazabiliriz. Maddeler halinde değil de genel yorumları merak ediyorum.
1. Mevcut bulunan yazılı ve görsel medyadan memnun musunuz?
2. Gündemi kimler belirliyor?
3. Yazılı ve görsel medya bir güç müdür?
4. Haber kaynaklarını açıklama zorunluluğu yok? Bu durum sizce sağlıklı mı?
5. Gündüz kuşağında yayınlanan programları gerekli buluyor musunuz?
6. Bir çok kanalın yanlı (yandaş) yayın yaptığını düşünüyor musunuz?
7. Yazılı ve görsel medya da liyakat çok önemli olduğu halde sizce buna önem veriliyor mu?
8. Yapılan haberlerin doğruluğuna inanıyor musunuz?
Bugün gelen haberlere göre Kanal D TV kanalında program sunucu Buket Aydın hanımın görevine son verilmiş, kendisi hükümet destekçisi olarak görülen birisiydi. Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı program ile gündeme gelmişti. Seçim sonrası buna benzer kişilerin biletinin kesileceği söylentileri vardı, yorumları ve düşünceleri yazabiliriz. Maddeler halinde değil de genel yorumları merak ediyorum.