yazılarıyla sıradan olan forum üyesi özellikleri

Konu sahibi son olarak 2317 gün önce görüldü
bkz: orijinal olun diye, saçma sapan, alakalı alakasız ne kadar derdi varsa elimde hıyar var diyene bir avuç tuz alıp koşan kişi gibi soluğu forumda alan birisinin hedesi

Burda aklına mantığına bilgisine inanıp güvendiğim insanlar var Kei Classic @~we@baggins sizler gibi boş laflar etmek yerine insanlara faydaları dokunuyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim gibi boş laflar etmek?
asfjdhsgjh :d

hanım hanım açtığın 100 başlığın 90'ı salak salak konular iken, kalkıp da bana böyle demek ne cesarettir yarebbim, yürek mi yedin :/

Benim gibi boş laflar etmek?
asfjdhsgjh :d

hanım hanım açtığın 100 başlığın 90'ı salak salak konular iken, kalkıp da bana böyle demek ne cesarettir yarebbim, yürek mi yedin :/

Senin gibiler için açılmış onlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Siradan olmayan ne?
"ben"i cozmeye calismak hepimizin hosuna gider.
Bayiliriz buna. Elimizde tepe tepe kullanabilcegimiz bir denek var.
Biz var ya biz. Ne iyiyiz. Nasil da reziliz.
Ne kadar da zekiyiz ve ayni zaman da ne kadar saf. Aman tanrim ne karmasigiz.
Biz var ya biz. Aferin bize. Neler yasadik neler. Valla bravo. O kadar olur yani.
"sizin su anda BEN derken kast ettiginizle, her bir varligin BEN derken kast ettigi sey aynidir."
Tum savasimiz, ayri olma illuzyonunu surdurebilmek icin.
Ayni olmaya tahamul edemedigimiz icin!
Neyse ne gidiyorum basliktan.
Bi de polemik yasanmis :)

sıradan olmanın neresi kötü ki? farklı olunca dışlanıyorsun, çok az kişi seni seviyor ve anlıyor. boşverin yahu sıradanlık güzeldir. : ) farklı olmaya çabaladıkça daha çok sıradanlaşan nice insanlar var, yorulmasın kimse.: )

sıradan olmanın neresi kötü ki? farklı olunca dışlanıyorsun, çok az kişi seni seviyor ve anlıyor. boşverin yahu sıradanlık güzeldir. : ) farklı olmaya çabaladıkça daha çok sıradanlaşan nice insanlar var, yorulmasın kimse.: )

Senin gibi kitap aşığı birinin böyle düşünmesi beni şaşırttı döngüsel
Yani sürekli kendini tekrar etmek farklı açılardan konulara yaklaşamamak bunun neresi tavsiye edilir ?
Sevilmek ve anlaşılmak için diyorsun bi de gerçekten çok garip
Kitap okumayan biri böyle düşünse yadırgamam da hani senin bile böyle düşünüyor olman ilginç geldi bana

Senin gibi kitap aşığı birinin böyle düşünmesi beni şaşırttı döngüsel
Yani sürekli kendini tekrar etmek farklı açılardan konulara yaklaşamamak bunun neresi tavsiye edilir ?
Sevilmek ve anlaşılmak için diyorsun bi de gerçekten çok garip
Kitap okumayan biri böyle düşünse yadırgamam da hani senin bile böyle düşünüyor olman ilginç geldi bana
ilk olarak kitap aşığı değilim, mesela bu yıl okuduğum kitap sayısı 1000k istatistiklerine göre 2, ayrıca kütüphanemdeki kitap sayısı da 30'u geçmez. okuyorum fakat çok azıyla bağ kuruyorum, bu da onlara yeterince değer vermediğimi gösterir.: )

sevilmek ve anlaşılmak için diye bir ifade kullanmadım. farklı olan kişi sevilmez ve anlaşılmaz bu yüzden yalnız kalır dedim. yalnızlık ve onaylanmamak ise pekçok kişinin isteyeceği bir durum değil, yani özenilen şey o kadar da mükemmel bir şey değil. sıradan olmak daha avantajlı çoğu durumda.

sürekli kendini tekrar etmek ve hep aynı bakış açısıyla yazmak elbette ki sıkıcı, fakat ben sürekli eleştirdiğimiz futbolcu ya da onurcan'da bile bazen farklı işeyler görebiliyorum. bu insanların devamlı aynı konuları açması sıkıyor olabilir ama böyle bir azim ve ısrarcılık başka bir yere yönlendirilse faydalı hale getirilebilir. yani sıkıcı dediğimiz insanları da kazanabiliriz. bu iki isim benim zihnime yer etmiş mesela, demek ki o kadar da sıradan değillermiş.: ))

"emeğine yüreğine ellerine sağlık diyen üyeler alır
bi de party bilmem kaç vol bilmem kaç basitlikleri var
ahahah diye gülmeler :Pp
sonra devam edeceğim uykum geldi" gibi laflar eder demişsin. konu geyik farkındayım, kimse ciddiye almamalı yazdıklarını ama cevap vermem gerekiyor. bu dediklerini ben de çok kullanıyorum, yazılarını beğendiğim pek çok kişi de kullanıyor. evet fazlasıyla sıradanız ve bundan kesinlikle şikayetçi değiliz.: )

birçok kişi övülmek istiyor ve bu yüzden çoğunluğun tepkilerini fazlasıyla önemsiyor. sen şimdi ahahaha diye gülmek sıradan forum üyesinin özellikleridir diyince, yazdıklarını okuyan ergenler bir daha ahahaha diye gülmeyecekler. ben etiketlemeye karşıyım. bu sıradan, bu fakir, bu cahil, bu kindar, bu okumuş, bu aptal, bu şu şu.. bunu tek sen yapmıyorsun, hepimiz yapıyoruz ne yazık ki ve hiç hoş değil.
sağlıcakla kal.:)

“Fazlasıyla sıradanız ve bundan kesinlikle şikayetçi değiliz”
İnan düşündüm ama bu cümleye ne diyeyim bilemedim
Siz bilirsiniz denir sanırım

Sıradanlık ve sıradışılık öznel bir alan.
Sana sıradan gelen başkasına sıradışıdır.

ilk olarak kitap aşığı değilim, mesela bu yıl okuduğum kitap sayısı 1000k istatistiklerine göre 2, ayrıca kütüphanemdeki kitap sayısı da 30'u geçmez. okuyorum fakat çok azıyla bağ kuruyorum, bu da onlara yeterince değer vermediğimi gösterir.: )

sevilmek ve anlaşılmak için diye bir ifade kullanmadım. farklı olan kişi sevilmez ve anlaşılmaz bu yüzden yalnız kalır dedim. yalnızlık ve onaylanmamak ise pekçok kişinin isteyeceği bir durum değil, yani özenilen şey o kadar da mükemmel bir şey değil. sıradan olmak daha avantajlı çoğu durumda.

sürekli kendini tekrar etmek ve hep aynı bakış açısıyla yazmak elbette ki sıkıcı, fakat ben sürekli eleştirdiğimiz futbolcu ya da onurcan'da bile bazen farklı işeyler görebiliyorum. bu insanların devamlı aynı konuları açması sıkıyor olabilir ama böyle bir azim ve ısrarcılık başka bir yere yönlendirilse faydalı hale getirilebilir. yani sıkıcı dediğimiz insanları da kazanabiliriz. bu iki isim benim zihnime yer etmiş mesela, demek ki o kadar da sıradan değillermiş.: ))

"emeğine yüreğine ellerine sağlık diyen üyeler alır
bi de party bilmem kaç vol bilmem kaç basitlikleri var
ahahah diye gülmeler :Pp
sonra devam edeceğim uykum geldi" gibi laflar eder demişsin. konu geyik farkındayım, kimse ciddiye almamalı yazdıklarını ama cevap vermem gerekiyor. bu dediklerini ben de çok kullanıyorum, yazılarını beğendiğim pek çok kişi de kullanıyor. evet fazlasıyla sıradanız ve bundan kesinlikle şikayetçi değiliz.: )

birçok kişi övülmek istiyor ve bu yüzden çoğunluğun tepkilerini fazlasıyla önemsiyor. sen şimdi ahahaha diye gülmek sıradan forum üyesinin özellikleridir diyince, yazdıklarını okuyan ergenler bir daha ahahaha diye gülmeyecekler. ben etiketlemeye karşıyım. bu sıradan, bu fakir, bu cahil, bu kindar, bu okumuş, bu aptal, bu şu şu.. bunu tek sen yapmıyorsun, hepimiz yapıyoruz ne yazık ki ve hiç hoş değil.
sağlıcakla kal.:)

1000 kitap mı okudunuz? Gözler nasıl ? Okuduklarınız aklınızda kalıyor mu ? Yoksa vakit öldürmek için mi okunuyor ? Öğrenmek amacıyla soruyorum . Elia hanımda maaşallah okuyor Okumaya meraklıysanız doğu kılasiklerinden bir çuval doldurup göndereyim .Sizi hapishaneye atsalar 1000 değil 3000 tane okursunuz

1000 kitap mı okudunuz? Gözler nasıl ? Okuduklarınız aklınızda kalıyor mu ? Yoksa vakit öldürmek için mi okunuyor ? Öğrenmek amacıyla soruyorum . Elia hanımda maaşallah okuyor .

1000k bir kitap sitesi. Kişisel kütüphane gibi facebook vari bir uygulama. Okufuğun kitapları oraya giriyorsun.

bkz: sadece kitap okuyunca orijinal olunduğunu sanan üyeleri görmemize vesile olan başlık

Bence forumdaki herkes aynı kişi

Demekki neymis hepimiz griymisiz .d ama 50 tonu ama 70 tonu fark etmez .p

Bi diger husus ise demekki kitap okuyan siradisi imis.

Bendeniz edebiyat mezunu classic okudugum kitap sayisi 3 yada 4 dur.

Siradanin geldigi son noktayim. (:

Geri