ilk olarak kitap aşığı değilim, mesela bu yıl okuduğum kitap sayısı 1000k istatistiklerine göre 2, ayrıca kütüphanemdeki kitap sayısı da 30'u geçmez. okuyorum fakat çok azıyla bağ kuruyorum, bu da onlara yeterince değer vermediğimi gösterir.: )
sevilmek ve anlaşılmak için diye bir ifade kullanmadım. farklı olan kişi sevilmez ve anlaşılmaz bu yüzden yalnız kalır dedim. yalnızlık ve onaylanmamak ise pekçok kişinin isteyeceği bir durum değil, yani özenilen şey o kadar da mükemmel bir şey değil. sıradan olmak daha avantajlı çoğu durumda.
sürekli kendini tekrar etmek ve hep aynı bakış açısıyla yazmak elbette ki sıkıcı, fakat ben sürekli eleştirdiğimiz futbolcu ya da onurcan'da bile bazen farklı işeyler görebiliyorum. bu insanların devamlı aynı konuları açması sıkıyor olabilir ama böyle bir azim ve ısrarcılık başka bir yere yönlendirilse faydalı hale getirilebilir. yani sıkıcı dediğimiz insanları da kazanabiliriz. bu iki isim benim zihnime yer etmiş mesela, demek ki o kadar da sıradan değillermiş.: ))
"emeğine yüreğine ellerine sağlık diyen üyeler alır
bi de party bilmem kaç vol bilmem kaç basitlikleri var
ahahah diye gülmeler

p
sonra devam edeceğim uykum geldi" gibi laflar eder demişsin. konu geyik farkındayım, kimse ciddiye almamalı yazdıklarını ama cevap vermem gerekiyor. bu dediklerini ben de çok kullanıyorum, yazılarını beğendiğim pek çok kişi de kullanıyor. evet fazlasıyla sıradanız ve bundan kesinlikle şikayetçi değiliz.: )
birçok kişi övülmek istiyor ve bu yüzden çoğunluğun tepkilerini fazlasıyla önemsiyor. sen şimdi ahahaha diye gülmek sıradan forum üyesinin özellikleridir diyince, yazdıklarını okuyan
ergenler bir daha ahahaha diye gülmeyecekler. ben etiketlemeye karşıyım. bu sıradan, bu fakir, bu cahil, bu kindar, bu okumuş, bu aptal, bu şu şu.. bunu tek sen yapmıyorsun, hepimiz yapıyoruz ne yazık ki ve hiç hoş değil.
sağlıcakla kal.